View Single Post
Παλιό 26-11-2010, 13:36
eolos Ο/Η eolos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Kyklades
Μoto: r1150gs
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Πάντως αν μου επιτρέπετε, μιάς και δεν έχω 1200 αλλά 1150, μού λεγε κάποιος γνωστός με 1200, οτι κάθε 2 χρόνια θέλει μπαταρία. Αυτός βέβαια, βάζει πάντα μαμά.
Και να φανταστείτε, οτι κινείται μόνο με τη μηχανή. Δεν έχει αυτοκίνητο.
Περίπτωση, δεύτερη.(Προς γνώσην).Κάθομαι το καλοκαίρι στη Μήλο σε ένα πεζούλι και μπροστά μου κάτω απο ένα δένδρο, βρίσκεται μια 1200gs 07, κούκλα.Πεντακάθαρη, γυαλισμένη, φοβερή.
Ξαφνικά, σκάει ένα αυτοκίνητο μπροστά, σταματάει, κατεβαίνουν δυό με καλώδια, συνδέουν τη μπαταρία του πεζώ με τη μπαταρία του 1200, και προσπαθούν να βάλουν μπροστά το 1200, το οποίο δεν έπαιρνε με τίποτα.
Πάω κοντά, ρωτάω τι έγινε, ο τύπος έξαλλος μου λέει οτι το πρωί έπαιρνε μπροστά, και τώρα το μεσημέρι, δεν παίρνει.Μου χάλασε τις διακοπές, μού'λεγε.
Τελικά την επόμενη μέρα την έστειλε Αθήνα με το καράβι στο συνεργείο, διαγνώσανε μπαταρία, την αλλάξανε και του στείλανε πίσω τη μηχανή.
Κάποια στιγμή του λέω, δεν το δίνεις να πάρεις κανένα βαραντέρο ?
Και μου λέει. Την ομορφία αυτής της μηχανής, δεν τη συγκρίνω με τίποτα άλλο και γι'αυτό δεν την αλλάζω.
Το θυμήθηκα δαβάζοντας το πόστ και είπα να το γράψω.
Πάντως η γιατρειά στις μπαταρίες είναι η οντίσευ, έτσι ? (Κι εγώ τέτοια έβαλα πρόσφατα).

Last edited by eolos; 26-11-2010 at 13:40. Λόγος: πρόσθεση
Reply With Quote