View Single Post
Παλιό 22-04-2009, 14:35
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ενταξει παιδες η χουντα ειναι χουντα και ειναι κατακριτεα,αλλα τι χαρακτηρισμοι πρεπει να δοθουν για τη σημερινη μορφη της δημοκρατιας μας
-με πολιτικους κλεφτες και απατεωνες που οχι μονο κανουν ΤΑ αισχη αλλα μενουν ατιμωρητοι!
-γεματη αλητες που καινε και καταστρεφουν ξενες περιουσιες και παραμενουν κι αυτοι ατιμωρητοι!
-οπου για να επιβιωσει καποιος πρεπει να εχει βυσμα!
-με μια αστυνομια που αρνειται να κανει τη δουλεια της,πληρως καθοδηγουμενη απο τους πολιτικους και τα συμφεροντα των μεγαλοεπιχειρηματιων!
-τελος με ενα συστημα που τα επιτρεπει ολα αυτα και θεωρει οποιον προσπαθει να βαλει μια ταξη...χουντικο,εχθρο της δημοκρατιας και φασιστα!
και μη μου πει κανεις οτι εμεις τους ψηφιζουμε και αλλες μπουρδες γιατι πρωτον μας εχουν κανει να εξαρτομαστε ολοι απ αυτους(βλεπε διορισμους και αλλα ρουσφετια) και δευτερον ειναι ολοι τα ιδια σκ@τ@!οι 2 μεγαλες παραταξεις τρωνε χωρις ορια την ωρα που οι μικροτερες αντι να εχουν νεες ιδεες ασκουν μικροπολιτικη!
απο το στομα μου τα πηρες ολα αυτά!!!!!!!!!
Δεν υποστηριζω καμια Χουντα αλλα δεν μου αρεσει και η ασυδοσια του σημερα!!!

Οι Αρχαιοι Πολιτικοι στην Ρωμαικη Αγορα όπου συναθροιζοντο για να συζητησουν τα τεκτενομενα στην Πολιτικη ζωη με τους πολιτες ελεγαν: ''όπου δεν περναει η δημοκρατια εφαρμοζεται η Δικτατορια''. Το εφαρμοσαν ουκ ολιγες φορες οταν τα πραγματα ετιναν προς το αχαλινωτο και στο κανω οτι θελω και κανεις δεν μου λεει τιποτε!! Μην πιαστειτε απο την λεξη Δικτατορια του παραπανω αποφθεγματος διότι για τους σοφους Αρχαιους η Δικτατορια ηταν μια μορφη ακραιας Δημοκρατιας η οποια εφαρμοζετο για να μην υπαρχουν φαινομενα σαν τα σημερινα!!!
Οταν εφαρμοζετο η ''Αρχαια Δικτατορια'' πολιτικος συλλαμβανόμενος π.χ. για χρηματισμο αναλογως του ποσου του αφαιρουνταν τα πολιτικα δικαιωματα (μεγαλη ποινη τοτε) ¨η εμπαινε στην φυλακη ¨η ελιθοβολειτο μεχρι θανατου.
Σημερα ουτε καν δικαζεται!!!
Reply With Quote