View Single Post
Παλιό 23-04-2009, 00:18
Jorge Ο/Η Jorge βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Ν.Σμύρνη
Μoto: F650gs
Προεπιλογή Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Νικολας33 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα σε ολους!! Προσπαθω να συνδεσω το ΜΒΤ2 με το gps zumo 550 και εχω το εξης προβλημα. ακολουθω κανονικα την διαδικασια που λεει το manual, γινετε συνδεση με το gps ΧΩΡΙΣ να μου ζητησει κωδικο, και μετα απο 3 δευτερολεπτα μου λεει το zumo οτι το mbt2 αποσυνδεθηκε. Το εχω επαναλαβει αρκετες φορες και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Να προσθεσω οτι το τηλ μου μπορω να το συνδεσω κανονικα και χωρις προβλημα. Μηπως καποιος εχει το ιδιο προβλημα με εμενα 'η ξερει τι μπορει να γινετε????????
Ευχαριστω πολυ.....
Θα συμφωνήσω με το fidempora (Βαγγέλη).
Nikola μηπως εχεις συγχρόνως ανοικτό και το κινητό σου με αποτέλεσμα το BT2 να μην ξέρει με ποιο να συνδεθεί και να αποσυνδέεται?
Αν δεν κάνω λάθος η προτεραιότητα του κινητού είναι ίδια με αυτή του gps (Η μεγαλύτερη δυνατή προτεραιότητα δηλαδή και ακολουθείται από την ενδοσυνεννόηση και τέλος από το mp3 player). Η λογική φαντάζομαι είναι ότι οι οδηγίες του gps ή η κλήση από ...."τη φουκαριάρα τη μανα?????" είναι πιο σημαντική από τη μουρμούρα της γυναίκας - συνεπιβάτη και από την 303η επανάληψη του τραγουδιού που ακους!!!
Διορθώστε με αν δεν τα λέω καλά αλλά έχω την αίσθηση ότι για να γίνει ταυτόχρονα σύνδεση κινητού και gps θα πρέπει το κινητό να συνδεθεί με το gps (εφόσον το gps έχει αυτή τη δυνατότητα) και στη συνέχεια το gps με το bt2.
Εφόσον δεν τίθεται θέμα σύνδεσης με κινητό και μιλάμε μόνο για gps θεωρητικά θα έπρεπε να συνδέεται χωρίς προβλήματα.