View Single Post
Παλιό 01-12-2010, 14:19
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από γιαγια αρκουδα Εμφάνιση μηνυμάτων
πριν απο μερες πηγα το lt για να μου φτιαξει τα λαδια που εχανε το διαφορικο.
πηρα την μοτο μου ειπε ο θανασης το τι ειχε και το τι ευτιαξε και ευχαριστημενος γυρισα σπιτη.
την σκεπασα με την κουκουλα και δεν την εχω κηνησει εδω και 15-20 μερες.
εχτες λεω να παω να την πληνω λιγο γιατι ηταν χαλια απο σκονες. την ξεσκεπαζω και παω να παρω τα σαμπουαν .πως πεφτη το ματι μου σε κατι παραξενω πανω στο δερματινο καλιμα δεξια κατω απο το ρεζερβουαρ.
παω κοντα και μου ηρθε εγκεφαλικο.
το δερμα ειχε σκισιμο σαν να επεσε πανω του κατι εχμιρο και το εσκισε και καποιοσ ειχε προσπαθησει με επιμελια να καλιψη την ζιμια να μην φενετε με την πρωτη ματια.....
δεν εχω μηλισει με τον θαναση γιατι ειμαι σε κατασταση αν μου πει τιποτα να τον αρπαξω και οτι γηνει θα μας τρεχουν η στο τμημα η σε κανενα νοσοκομειο.
θα προσπαθησω να ηρεμισω οσο μπορω αυτην την ευδομαδα και απο δευτερα θα παω να δω το θα μου πει.
σιμειοπτεων οτι ελενξα την κουκουλα και δεν εχει σιμαδι να πει κανεις οτι μου πεταξε κανεισ στο σπιτη κατι.....
δεν ειναι τοσο η αξεια μπορει αν εχει 50 η 100 η 200 ευρω δεν με ενδιαφερει το ποσο αλλα αυτο που μου την εχει δοσει ειναι το οτι προσπαθισαν να την καλιψουν.
και εγω εχω κανει ζιμια στην δουλια μου αλλα την εφτιαξα και ας μπικα μεσα για να εχω τον πελατη μου ευχαριστημενο να μου ξαναερθη και να μην πει κακια κουβεντα για εμενα...
μηπως τελικα ο θανασης αρχιζει να γινετε σαν τουσ αλλους μηχανικουσ?
παντοσ την μηχανη εγω θα την φτιαξω με δικο μου κοστος γιατι δεν θελω να με πουνε γυφτο και απο εκει και περα θα δουμε τι μελη γενεσται

Επειδη αυτο που λες είναι αρκετα ΣΟΒΑΡΟ....θα πρεπει να εισαι 1000% ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι η ζημια έγινε εκει.....καλυτερα να κάνεις λίγο υπομονη,εννοειτε να μιλησεις και με τον Θανάση,αλλα παραλληλα να εξετάσεις ΟΛΑ τα πιθανα ενδεχόμενα που μπορει να προκαλεσαν την εν λογω φθορα......

προσωπικα,

καλο θα ήταν να βεβαιωθεις ΠΡΩΤΑ και μετα να ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ το οτιδηποτε(ειδικα ΤΟΣΟ σοβαρο θεμα...) ---κατανοω βεβαια οτι εχεις και εσυ τα δικια σου.....αλλα δεν νομίζω στην ΟΛΗ φαση με την MNS και την διαφήμηση που εχουν μεσα απο το forum αυτο να σου καναν κατι.....

Υγ,
Εννοειτε ΟΤΑΝ καταλήξεις καπου να μας πεις ε???

Last edited by vasorfa; 01-12-2010 at 14:21.
Reply With Quote