View Single Post
Παλιό 01-12-2010, 20:28
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Ταχυσύνδεσμος αντλίας βενζίνης - Κωδικός 13537674765

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ThanDim Εμφάνιση μηνυμάτων
Το οτι είσαι μηχανολόγος - και καλός στις θεωρίες - φαίνεται! Γιαυτό και συνεχίζεις να απλώνεις ολόκληρα σεντόνια με επιστημονικά μπλα μπλα και αριθμούς μιας και κανένας δεν μπορεί - και δεν θέλει - να τα εξακριβώσει!!!!
Mιλας στον εαυτον σου για τον εαυτο σου!!!
Εγω δεν μιλαω στον εαυτο μου αλλα στο φορουμ!!!
Ασε τους άλλους κατα μερος!! Κι ενας να με διαβαζει μου ειναι αρκετο!!!!
Ενας εννοω περαν απο εσενα που με διαβαζεις και ασχολεισαι και μαζι μου, πραγμα για το οποιο μαλλον πρεπει να σε ευχαριστησω!

Απόσπασμα:
Από την στιγμή όμως που έχεις μια ολοφάνερα εχθρική στάση ενάντια στην εταιρία αυτή που σε ταλαιπώρησε πριν χρόνια και επιπλέον, σε 5 πράγματα που τυγχάνει να γνωρίζω από ΠΡΩΤΟ χέρι - το δικό μου... - σε βρίσκω να λες ανακρίβειες, ε, τότε φίλε μου δε μπορώ παρά να βλέπω με υποψία τα γραφόμενα σου! !!!!
Εχθρικη σταση??? σαν το σταση Κωλιατσου μου θυμιζει αυτο!!!! η μηπως ειναι καινουρια σταση....... στο sex? σοβαρεψου!!
Μονον εχθρικη σταση απεναντι σε κανενα και οτιδηποτε δεν εχω!!!
Οσο για αυτα που γνωριζεις απο ΠΡΩΤΟ χερι συμφωνω απολυτως!! Ομως διαφωνουνε μαζι σου ολοι οι αλλοι, που εχουν το ιδιο μηχανακι με εσενα, μελη αυτου του φορουμ (να μην παω σε αλλα φορα) και οι οποιοι γραφουνε για ταχυσυνδεσμους που τους αφησανε στο βουνο, για αξονες σπασμενους, για ρελεδες καμενους, για σπασμενες δαγκανες κ.λ.π.,κ.λ.π, κ.λ.π.
ΟΛΟΙ αυτοι γνωριζουν ΚΙ ΑΥΤΟΙ απο πρωτο χερι -το δικο τους- και ΔΕΝ συμφωνουν μαζι σου στο οτι λεω ανακριβειες!!!!!!!

Απόσπασμα:
Posts που σίγουρα ενδιαφέρουν πολλούς κατόχους BMW και οι οποίοι έχουν γραφτεί σε αυτό το forum λογω αυτής της αγάπης τους, καταφέρνεις με εμπαθή σχόλια - έντεχνα καλυμμένα με τεχνικές σάλτσες - να τα μετατρέπεις σε κοκορομαχίες και τελικά να χάνουν το νόημα τους!!!!!
Αποδειξε σε εμενα και ολο το φορουμ οτι τα ''εντεχνα καλυμενα με τεχνικες σαλτσες εμπαθη μου σχολια'' δεν εχουν βαση αληθειας και μετα τα ξαναλεμε!!!!!! μην με αναγκασεις και αρχισω τις παραθεσεις με τα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ προβληματα που ποσταρονται σε αυτο το φορουμ να σου αποδειξω για το ποιος απο τους δυο μας ειναι ελαφαντας και εμπαθης !!!!

Απόσπασμα:
Όσο αφορά αυτό που λες για "εμένα και κανα δυο ακόμα άτομα". μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον τρελό που οδηγούσε ανάποδα στην Πανεπιστημίου.... "τι ΕΝΑΣ τρελός;;; ΧΙΛΙΑΔΕΣ είναι....." !!!!!
Ευτυχως που εδω μεσα εισαι εσυ και κανα δυο ακομα....μονον!!!!!!

Απόσπασμα:
ΑΥΤΟ ακριβώς κάνω!!! Δεν μπαίνω στο VaranderoForum και να λέω ανοησίες για το μηχανάκι τους! !!!!!
Η ''ανοησιες'' παυουν να ειναι ''ανοησιες'' οταν ειναι αληθινες ''ανοησιες'' και οχι κατα φαντασιαν!! αν εχεις λοιπον καποια ΑΛΗΘΙΝΗ ανοησια να τους πεις να εχεις το θαρρος και να την πεις!!!! Τα φορα συγκεκριμενων μοντελων αλλα και γενικως των μοτοσυκλετων δεν φτιαχτηκαν για να χαιδευουν τα αυτια των κατοχων και μελων τους αλλα για να ενημερωνουν για αληθειες οσο σκληρες και να ειναι!! ΑΥΤΟ το εκλαμβανεις ως εμπαθεια απο μερους μου γιατι δεν εχω GS....αποψη σου!! Αλλα δεν σε βλεπω να γκρινιαζεις και στους κατοχους GS που τα λενε χυμα και τσουβαλατα!!!!

Απόσπασμα:
Σέβομαι οτι αυτοί το γουστάρουν κ ας έχει ότι προβλήματα έχει......!!!!!
επιτελους καταληξαμε στο αυτονοητο και αυταποδεδειγμενο!!!!

Απόσπασμα:
Μήπως θα πρέπει να κάνεις και εσύ το ίδιο αφού - είναι ολοφάνερο - δεν ξέρεις τίποτα από το 1200άρι GS; !!!
Εχω το θαρρος της γνωμης μου και την λεω ξεκαθαρα.....αντιμετωπισε με με αληθειες και οχι με φανφαρες σαν την παραπανω παραγραφο, την οποια και αντιγραφεις απο εναν απο αυτους τους ''κανα δυο εκτος απο εσενα''!!!!! ειναι απλο!!!!
Τωρα, ξερω δεν ξερω......δεν εισαι αυτος που θα με κρινει!!!

Απόσπασμα:
Καταντάς και κουραστικός ΚΑΙ γραφικός !!!
Αυτο να το πεις και να το αποδειξεις σε αυτους ¨η αυτον τον εναν και μοναδικο που με διαβαζουν/διαβαζει!!! αλλιως η αβυσσος καταπινει τις αναποδεικτες κατηγοριες σου μαζι με την γραφικοτητα που τις διατρεχουν!!

Last edited by GeorgeP; 01-12-2010 at 20:35.
Reply With Quote