Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Mιλας στον εαυτον σου για τον εαυτο σου!!!
Εγω δεν μιλαω στον εαυτο μου αλλα στο φορουμ!!!
Ασε τους άλλους κατα μερος!! Κι ενας να με διαβαζει μου ειναι αρκετο!!!!
Ενας εννοω περαν απο εσενα που με διαβαζεις και ασχολεισαι και μαζι μου, πραγμα για το οποιο μαλλον πρεπει να σε ευχαριστησω!
|
Φυσικά και πρέπει να με ευχαριστήσεις καθώς προσπαθώ να διορθώσω τις όποιες ανακρίβειες γράφεις!!!

Δεν κάθομαι να ασχολούμαι με τα 2000 posts που έχεις γράψει! Δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο! Αλλά όταν διαβάζω ανακρίβειες δεν μπορώ να μην μιλήσω κι ας σε ενοχλεί αυτό!!!
Απόσπασμα:
Εχθρικη σταση??? σαν το σταση Κωλιατσου μου θυμιζει αυτο!!!! η μηπως ειναι καινουρια σταση....... στο sex? σοβαρεψου!!
Μονον εχθρικη σταση απεναντι σε κανενα και οτιδηποτε δεν εχω!!!
Οσο για αυτα που γνωριζεις απο ΠΡΩΤΟ χερι συμφωνω απολυτως!! Ομως διαφωνουνε μαζι σου ολοι οι αλλοι, που εχουν το ιδιο μηχανακι με εσενα, μελη αυτου του φορουμ (να μην παω σε αλλα φορα) και οι οποιοι γραφουνε για ταχυσυνδεσμους που τους αφησανε στο βουνο, για αξονες σπασμενους, για ρελεδες καμενους, για σπασμενες δαγκανες κ.λ.π.,κ.λ.π, κ.λ.π.
ΟΛΟΙ αυτοι γνωριζουν ΚΙ ΑΥΤΟΙ απο πρωτο χερι -το δικο τους - και ΔΕΝ συμφωνουν μαζι σου στο οτι λεω ανακριβειες!!!!!!!
|
Μάλλον πρέπει να τα κάνω πιο λιανά για να το καταλάβεις.... Εγώ μιλάω όταν έχω προσωπική άποψη! Όταν λέω πως τα τακάκια αλλάζουν με τον άλφα τρόπο σημαίνει πως τα έχω αλλάξει εγώ. Αν λέω πως οι ταχυσύνδεσμοι είναι 2, σημαίνει πως έχω προσωπική άποψη για όλο το σύστημα τροφοδοσίας!! Εσύ μιλάς από την άνεση του πληκτρολογίου σου.... ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! Το κακό είναι πως δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου και επιμένεις..... Για ψάξτο και αυτό......
Απόσπασμα:
Αποδειξε σε εμενα και ολο το φορουμ οτι τα ''εντεχνα καλυμενα με τεχνικες σαλτσες εμπαθη μου σχολια'' δεν εχουν βαση αληθειας και μετα τα ξαναλεμε!!!!!! μην με αναγκασεις και αρχισω τις παραθεσεις με τα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ προβληματα που ποσταρονται σε αυτο το φορουμ να σου αποδειξω για το ποιος απο τους δυο μας ειναι ελαφαντας και εμπαθης !!!!
|
Τι να κάτσω να σου αντιπαραθέσω;; Σάμπως θα καταλάβεις τίποτα;
Απόσπασμα:
Ευτυχως που εδω μεσα εισαι εσυ και κανα δυο ακομα....μονον!!!!!!
|

Δυστυχώς μόνο αυτοί μιλάμε.... Τελικά οι υπόλοιποι ίσως να είναι πιο "σοφοί" που απλά δεν ασχολούνται μαζί σου!
Μα για αυτούς τους κατόχους φωνάζω!!!
Ποια η προσφορά σου σε αυτό το συγκεκριμένο post;;; Να μας ενημερώσεις πως οι Ιάπωνες βάζουν ρακόρ ακόμα και στα παπιά τους - άχρηστη πληροφορία -, να μπερδέψεις κόσμο με την εμμονή σου για λάθος ποσότητα ταχυσυνδέσμων στην GS - έπρεπε για να δικαιολογήσεις το υπέρογκο ποσό προς αντικατάσταση τους;;;; -, να μας μας πληροφορήσεις πόσα γραμμάρια έιναι το κάρτερ της μηχανής μας - αλήθεια από που τα βρήκες αυτά; θα ήταν ενδιαφέρον να έβλεπα πόσα γραμμάρια είναι κάθε εξάρτημα στις GS!!!
Και μετά από όλα αυτά θα πρέπει να σε ευχαριστήσουμε που έγραψες εδώ μέσα....;;;

Απόσπασμα:
επιτελους καταληξαμε στο αυτονοητο και αυταποδεδειγμενο!!!!
|
Άστα.... έχεις καταρρίψει κάθε έννοια....
Απόσπασμα:
Εχω το θαρρος της γνωμης μου και την λεω ξεκαθαρα.....αντιμετωπισε με με αληθειες και οχι με φανφαρες σαν την παραπανω παραγραφο, την οποια και αντιγραφεις απο εναν απο αυτους τους ''κανα δυο εκτος απο εσενα''!!!!! ειναι απλο!!!!
Τωρα, ξερω δεν ξερω......δεν εισαι αυτος που θα με κρινει!!!
|
Ποιος είμαι εγώ που θα σε κρίνει;;;; Απλά θα σε διορθώνω....
Απόσπασμα:
Αυτο να το πεις και να το αποδειξεις σε αυτους ¨η αυτον τον εναν και μοναδικο που με διαβαζουν/διαβαζει!!! αλλιως η αβυσσος καταπινει τις αναποδεικτες κατηγοριες σου μαζι με την γραφικοτητα που τις διατρεχουν!!
|
Μήπως χρειάζομαι και τον δικηγόρο μου;;;;;;