View Single Post
  #10  
Παλιό 03-12-2010, 11:11
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Μηνύματα: 5,181
Προεπιλογή Απάντηση: AΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ...

Σε ανάλογη φάση, οι Ρώσοι έκαναν δοκιμές σπασίματος παρμπρίζ αεροπλάνων από πουλιά, με ένα μηχάνημα που πέταγε ψόφια κοτόπουλα.

Τα ρωσικά παρμπρίζ τέλεια, πέρναγαν όλα τα τεστ και δεν έσπαγαν. Η αμερικάνικη επιτροπή λοιπόν πήρε τα δεδομένα και παράγγειλε σε κοντινή φάρμα τα κοτόπουλα. Τους έστειλαν λοιπόν από την φάρμα τα κοτόπουλα, που επειδή τα πειράματα θα κρατούσαν καιρό, τα έβαλαν σε καταψύκτες. Τα αμερικάνικα παρμπρίζ λοιπόν όσο και να το πάλευαν, έσπαγαν και δεν πέρναγαν τα τεστ.

Έριξαν τα μούτρα τους οι αμερικάνοι και ρώτησαν τους Ρώσους να κάνουν μια έρευνα γιατί, ενώ τα παρμπρίζ τους είχαν την ίδια σύνθεση, έσπαγαν. Μετά από καιρό και επισταμένες έρευνες οι ρώσοι έβγαλαν το πόρισμα και την υπόδειξη: ΞΕΠΑΓΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ.
Reply With Quote