Απάντηση: Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν…, του Mark Weisbrot
Που θέλω να καταλήξω: δεκάρα δεν δίνω για το αν ο μέσος γερμανός θεωρεί τον εαυτό του κάτι ιδιαίτερο. Με νοιάζει εγώ τι κάνω.Πώς εγώ μπορώ να βελτιωθώ και να τον φτάσω ή να τον ξεπεράσω (γιατί μπορώ).Και κυρίως πώς να αποφύγω την επανάληψη λαθών που έχουν κοστίσει πολύ ακριβά.[/QUOTE]
φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο! Η μεγάλη δυστυχία της χώρας μας είναι η έλλειψη πατριώτη ηγέτη, όχι εθνικιστή με την κακή έννοια. Το πρόβλημα είναι ότι γενιές γαλουχήθηκαν με το "όνειρο" της δουλειάς στο δημόσιο. ακόμη χειρότερα, το κράτος απατεώνας, το αναξιόπιστο αυτό μόρφωμα εξέθρεψε τη λογική του ωχαδερφισμού, της φοροαποφυγής. Οι κάθε χρώματος και είδους "άρχοντες" της χώρας μας έδωσαν το παράδειγμα του τσαμπουκά, της ατιμωρησίας. Μας έχουν αποχαυνώσει! Διάβασγια το καινούριο εμπορικό κέντρο στον Αγ. Δημήτριο. Ο ομογενής που το έφτιαξε διαμαρτυρήθηκε ότι πάλευε 10 χρόνια για τις άδειες. Κι εμείς θυμώνουμε για το κράτος που καθυστερεί τις επενδύσεις. Ξέρουμε όμως γιατί καθυστέρησε; Εκεί, για αρχή υπάρχει ρέμα. Πως είναι ιδιωτική περιοχή;
Οποιος πέρασε από τη Βουλιαγμένης διαπίστωσε ότι το κυκλοφοριακό από δύσκολο έγινε αφόρητο. Εγινε καμιά μελέτη για την επιβάρυνση της περιοχής;
Τι να λέμε;!
Εχει δίκιο ο καθηγητής, θέλουν όλοι ξήλωμα, να τους χώσουμε βαθειά και να μην ξαναδούν το φως της μέρας...
|