View Single Post
Παλιό 04-12-2010, 15:19
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Κανείς για πικ νικ στον Άγιο Μερκούριο?

Αρχική Δημοσίευση από ckk
Άντε και το οργανώσαμε … με καλό καιρό **

Έχουμε συμμετοχές και λέμε, μέχρι τώρα:

1. frits x 2 + παιδί + ποδήλατο(α)
2. commander x 2 + παιδί
3. CPretenteriS x 1 (μέχρι πότε? – το παλεύουμε πάντως, ΑΚΟΜΑ) + ποδήλατο
4. z_atomic
x 2 + Μπαλού (γαβ)
5. evan400fμεΕλένη
6. evanslam maybe mode
7. Γιώργος
8. HAWK_46 με ποδήλατο
9. geolag fullface, με γυναίκα + παιδιά + 4 ποδήλατα
10. MichaelChatzilias με Έκτωρα (γαβ)
11. Ξαδέλφη μου χ 1 (αν δεν πειράζει την παρέα)
12. ckk x 2 + παιδί + ποδήλατο παιδιού (θα σας πατήσουμε)
13. ????
14. ????

Νιώσατε ελεύθερα να συμπληρώσετε τις λεπτομέρειες που σας αφορούν... φτάνει τώρα τόση ελευθερία.

11 οχήματα (κούρσες - τζιπ – μηχανές) φορτωμένα με ποδήλατα, σκυλιά, συζύγους, αδελφές, τρόφιμα, ψησταριές, λουκάνικα / κοψίδια τα λίπη να τρέχουν / να βλέπω την χοληστερίνη να ρέει, φωτογραφικές μηχανές + video, πάνες, πάγο, ψυγεία, κουβαδάκια, σκυλοτροφές, μπάλες, ρακέτες, κράνη, μπαλάσκες λοιπόν για τις 10:30 αύριο στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης.

Έλα τα maybe modes να ξεκουνιούνται…ξεκουνήθηκε ο Πρετεντέρης και ο evan400f με Ελένη καιΓιώργος. Έλα evanslamμόνο εσύ έμεινες.
Καρό τραπεζομαντηλάκια, ποτηράκια, κουταλάκια, χυμό, τοστάκια και φύγαμε, έτσι απλά. Και να θέλατε να σας έχω catering… χάσατε. Σήμερα η κυρία Ειρήνη, πήγε για τα ψώνια μας.

...και μετα - ξανα - αλλάζει η πρόβλεψη για τον Καιρό: ** καλός ήλιος με δόντια όλη μέρα, λένε τα επίσημα - λίγα σύννεφα εγώ συνεχίζω να τα βλέπω.

Και μια μικρή περιγραφή του τοπίου:

Η όλη περιοχή γύρω, είναι παράδεισος. Παλιότερα έκανα και εγώ ποδήλατο εκεί, και έχει ένα καλό δίκτυο με βατούς χωματόδρομους, λάσπες αν θέλετε αλλά και στροφές για τους στριφτερούληδες, με ανηφορικά και αντίστοιχα κατηφορικά τμήματα. Θυμίζει κεντρική Ευρώπη. Πηγές, ρυάκια, μονοπάτια, κατάφυτες πλαγιές στυλ Τοσκάνη, καταρράκτες, πουλιά. Ωραίος βιότοπος. Και μια και μιλάμε για βιότοπο, μη τρομάξετε αν πίσω από τους θάμνους σας κοιτάνε δύο μεγάλα και αθώα… ελαφίσια μάτια. Και βέβαια μην τα τρομάξετε και σεις με την σειρά σας.

Reply With Quote