View Single Post
Παλιό 07-12-2010, 03:45
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc
Προεπιλογή Απάντηση: H διακήρυξη του Μίκη Θεοδωράκη όπως δημοσιεύεται στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Το σκύψιμο του κεφαλιού και η μη κρίση (κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας) έφερε τη χώρα στο σημερινό χάλι .

Ποιό σκύψιμο του κεφαλιού εννοείς?????
Μήπως του σημερινού <Ελληνάρα> που φοβάται να διαδηλώσει την αντιθεσή του και περιμένει να το κάνουν άλλοι γι΄ αυτόν????
Γιατί για τέτοιο σε κόβω.....
Μιλησα για χαμηλά το κεφάλι απο ΣΕΒΑΣΜΟ, πράγμα που εμπνέεται από την ΙΣΤΟΡΙΑ του καθενός.......
Αν έχεις ΤΕΤΟΙΑ να χαμηλώσω το δικό μου!!!
Και πάλι όμως δεν σε κόβω για έτσι....
ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ....

Γνωρίζω πολύ καλά τον Μίκη αλλά κάνεις δεν μπορεί να με υποχρεώσει να μην τον κρίνω ως δημόσιο πρόσωπο .

Σιγα μην σε υποχρεώσουμε να μην τον κρίνεις..
Τον σεβασμό τον αισθάνεται κανείς ή όχι....
Αντε τώρα εγώ να σε κάνω να σεβαστείς τον Κολοκοτρώνη....

Εάν κάποιος θέλει να αρθούν από την χώρα τα Αγγλοσαξονικά δεσμά μόνο και μόνο για να μπουν Ρωσικά και Κινέζικα , δικαίωμα του, αλλά θα κριθεί όταν αυτό το εκφράζει δημόσια.

ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ φίλε μου ή τα κοπάνησες λιγάκι παραπάνω..... Άκουσες τίποτα Κινέζικο ή Ρώσσικο παραπάνω?????

---Πλάκα έχει πάντως να μιλάμε για σπίθες και φωτιές . Αλήθεια πιστεύεις ότι , όχι σαν στόχο αλλά ως ευχαρίστηση , δεν θα κάψω και έναν τύπο πάνω σε πολυτελές <<Αμερικανικο όνειρο >> ???

Άνευ παρεξηγήσεως κι εγώ <<όνειρο>> έχω να πάρω ένα μεγάλο Harley Davidson όταν μεγαλώσω αρκετά …. Λες να γίνει τότε καμία εξέγερση και κάψουν εμένα …

Ωχ το μαμισαμε το θέμα ….stop

Στο ΜΟΝΟ που τελικά ΣΥΜΦΩΝΩ...
Νά ΄σαι καλά που μ΄ έκανες να γελάσω.....
Άντε γειά!!:sm5:
Reply With Quote