View Single Post
Παλιό 07-12-2010, 14:11
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Προεπιλογή Απάντηση: H διακήρυξη του Μίκη Θεοδωράκη όπως δημοσιεύεται στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
Το σκύψιμο του κεφαλιού και η μη κρίση (κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας) έφερε τη χώρα στο σημερινό χάλι .

Ποιό σκύψιμο του κεφαλιού εννοείς?????
Μήπως του σημερινού <Ελληνάρα> που φοβάται να διαδηλώσει την αντιθεσή του και περιμένει να το κάνουν άλλοι γι΄ αυτόν????
Γιατί για τέτοιο σε κόβω!.....
Μιλησα για χαμηλά το κεφάλι απο ΣΕΒΑΣΜΟ, πράγμα που εμπνέεται από την ΙΣΤΟΡΙΑ του καθενός.......
Αν έχεις ΤΕΤΟΙΑ να χαμηλώσω το δικό μου!!!
Και πάλι όμως δεν σε κόβω! για έτσι....
ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ....

Γνωρίζω πολύ καλά τον Μίκη αλλά κάνεις δεν μπορεί να με υποχρεώσει να μην τον κρίνω ως δημόσιο πρόσωπο .

Σιγα μην σε υποχρεώσουμε να μην τον κρίνεις..
Τον σεβασμό τον αισθάνεται κανείς ή όχι....
Αντε τώρα εγώ να σε κάνω να σεβαστείς τον Κολοκοτρώνη....

Εάν κάποιος θέλει να αρθούν από την χώρα τα Αγγλοσαξονικά δεσμά μόνο και μόνο για να μπουν Ρωσικά και Κινέζικα , δικαίωμα του, αλλά θα κριθεί όταν αυτό το εκφράζει δημόσια.

ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ φίλε μου ή τα κοπάνησες λιγάκι παραπάνω..... Άκουσες τίποτα Κινέζικο ή Ρώσσικο παραπάνω?????

Απ` το πολύ κόψιμο! που κάνεις μάλλον κόπηκες εσύ γιατί σίγουρα δεν διάβασες την διακήρυξη `η δεν την κατάλαβες.

Άλλο σεβασμός , και άλλο κρίση και κριτική ενεργειών . Σε έναν στρατηγό θα επισημανθούν τυχόν λάθη σε στρατιωτικές επιτηρήσεις `η σαν πολίτικο δημόσιο πρόσωπο εάν αυτός πολιτευτεί (*) , σε ένα πολικό λάθη σε πολίτικες συμφωνίες , νομοσχέδια κ.α.

Το σκύψιμο είναι διαρκές , αλλά αναφέρομαι κυριως στην μεταπολίτευση, που το σκύψιμο σε <<εθνάρχες>> , <<σωτήρες της αλλαγής>> και τους (κομματικούς) απογόνους τους έδωσε την δυνατότητα, σε εξαίρετους επιστήμονες και ανθρώπους αλλά ανίκανους πολιτικά, να κυβερνήσουν . Εάν σήκωνε το κεφάλι ( ο λαός ) και κοιτούσε τα έργα τους δεν θα έμεναν στην θέση τους πάνω από 1-2 χρόνια (και κάποιοι λίγους μήνες).

*Δηλαδή (π.χ.) επειδή γνωρίζω και σέβομαι την ιστορία, τις σπουδές και την προσωπικότητα του πτεράρχου … δεν θα τον κρίνω ως υπουργό ???

Δεν θα απαντούσα αλλά αυτό <<ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ φίλε μου ή τα κοπάνησες λιγάκι παραπάνω >>…
Reply With Quote