Θέμα
:
Σχετικά με τους moderator
View Single Post
#
3
07-12-2010, 19:14
vasorfa
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Απάντηση: Σχετικά με τους moderator
Λοιπον....ειμαι γραμμενος εδω παδα απο 10-03-2009 και πραγματικα κατα καιρους με απασχόλησε και εμενα αυτο το θεμα...ΟΧΙ οτι με ενδιαφερουν τα γαλονια!!!απλα έιχα πάντα την περιεργεια να μάθω αν υπαρχουν καποια κριτηρια να γίνετε καποιος Moderator γιατι οσο καιρο ειμαι εδω εχω δει μερικους να γίνονται mods αλλα απο <<διακριτικοτητα>>
!!δεν τους εχω ρωτησει...
...καποτε ακουγοταν σαν φήμη.....γυρω γυρω οτι για να γίνεις Mod....πρεπει να έχεις πολλα μηνηματα.....αλλα στην πορεια προκύψαν <<αναβαθμίσεις>> ατόμων και με ...λίγα .....μνμ......γιαυτο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ....μην κολοτριβεσαι!!!
Πιστευω οτι η αναβάθμιση καποιου μελους σε Διαχειριστη(ελληνιστι) παντως, οτι κρινεται κατ απεριπτωση και δεν υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες,,,,
σε αλλη περιπτωση...παρακαλω τα 2 αδελφια.....Νικολα-Λεοντοκαρδο (επι τοις ευκαιριας πολυχρονος) και Δημητρη Αρκας να μας ενημερωσετε ή ΑΚΟΜΑ καλύτερα να ενημερωσετε τον ΔΙΑΒΟΗΤΟ pretenteriw.....με τα 1000.000.000.000.000 πως να γινει επιτελους Mod!!!!
(ασχετο...φανταζεστε να υπαρχει ρητρα για να γίνεις Mod τα 3000 μνμ.....ποιος τον ακουει μετα τον κλαψιαρη
)
vasorfa
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): vasorfa