
08-12-2010, 16:50
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R1200GS Adventure
|
|
Απάντηση: Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
Καλό μεσημέρι σε κληρικούς, μοναχούς, ηγούμενους, Αρχιμανδρίτες, Διακόνους, Επισκόπους, Ιερείς, Αρχιερείς, Αρχιεπισκόπους, την Ιερά Σύνοδο και τον Πάππα της Ρώμης...
Βοήθειά μας...
Αμήν...
|
Να σας πω....δε φέρνετε τίποτα gourmet κόλυβα το βράδυ στον καφέ?
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 18 ετών πήγε στην Αμερική όπου σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και κατόπιν φοίτησε στην Culinary Institute of America. Από το 1993 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και από το 1996 άρχισε να εργάζεται σε μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Αμερική. Από το 2005 είναι σεφ σε κρητικό εστιατόριο που έχει βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο και με βραβεία Gourmet.
Αγαπημένη κουζίνα:
Ασιατική
Αγαπημένος προορισμός:
Γαύδος
Αγαπημένο συστατικό:
Αγριόχορτα
Αγαπημένο λαχανικό:
Ντομάτα
Γλυκό ή αλμυρό;
Αλμυρό
Πρωινό, γεύμα ή δείπνο;
Πρωινό
Τι μουσική προτιμάτε όταν μαγειρεύετε;
'Ολα εκτός ελληνικά
Πότε και με ποια αφορμή ξεκινήσατε να ασχολείστε με τη μαγειρική;
1990, αγάπη-ανάγκη
Έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και τον σκύλο του, ενώ στο εστιατόριό του ανάμεσα στα επιδόρπια τολμά να περιλαμβάνει και τα κόλυβα.
|