Θέμα: προταση...
View Single Post
Παλιό 09-12-2010, 11:35
Sakis Ο/Η Sakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Gs1200 η λευκή του 09!!
Προεπιλογή Απάντηση: προταση...

Kύριοι καλημέρα σας,

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις “ευχές σας” σχετικά με την αλλαγή Status του κωδικού μου από S.Member σε Μoderator, “πραγματικά αισθάνθηκα πολύ φιλικό το περιβάλλον”.

Aποδεχόμενος την πρόταση των διαχειριστών, στοχεύω να τους βοηθήσω στο δύσκολο και παράλληλα εποικοδομητικό έργο που προσφέρουν σε αυτήν τη διαδικτυακή κοινότητα, ανιδιοτελώς και προσφέροντας πολύ από τον προσωπικό μου χρόνο, στερώντας τον φυσικά από την οικογένειά μου και τελικά δημιουργώντας προβλήματα και απορίες στους ‘’φίλους ‘’.

Επειδή λοιπόν έφτασα σήμερα να μετράω πολλούς και καλούς φίλους σε όλη την Ελλάδα, να ταξιδεύω, να επικοινωνώ μαζί τους, να μου βρίσκουν ξενοδοχεία, εισιτήρια, δρομολόγια να με φιλοξενούν ακόμα και στα σπίτια τους να τους φιλοξενώ κι εγώ και επειδή με αυτούς τους ανθρώπους θέλω να έχω μέλλον, να πω σε όλους ότι είμαι ακόμη ο Σάκης(Sakis) κι έχω την BMW R1200GS.
Να έχουμε καλά και όρθια χιλιόμετρα και να μας δίνεται η ευκαιρία να συναντιόμαστε και να περνάμε καλά.

Για όλα τα παραπάνω θα σας παρακαλούσα να προσπαθήσουμε όλοι να διατηρήσουμε το φιλικό κλίμα και το επίπεδο που προάγει το ΔΙΚΟ ΜΑΣ Forum, έχουμε πει άπειρες φορές “NA ΓΙΑΤΙ GS FORUM ας το εννοούμε πραγματικά

Φιλικά Σάκης
Θεσσαλονίκη