View Single Post
  #33  
Παλιό 11-12-2010, 00:21
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Μηνύματα: 2,237
Προεπιλογή Απάντηση: Strobo Lights για την μπέμπα μου ?

Δηλαδή φιλαράκι εσύ διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο 44 (που δεν είναι το μόνο σχετικό με το θέμα), κατάλαβες ότι η μότο σου είναι όχημα παροχής βοηθείας και μάλιστα σου δίνεται το δικαίωμα, που δεν έχουν ούτε τα εν λόγο οχήματα, της συνεχούς και άνευ λόγου χρήσης αυτών των φώτων ???

Μήπως αυτά τα φώτα προκαλούν θαμβωση στους άλλους οδηγούς ? - πλημμέλημα - ακόμα και ψυχοπαθολογικές καταστάσεις [επιληψια] ?
Μπορεί ένα όχημα να πάρει έγκριση τύπου με αυτά τα φώτα ? μήπως παραβιαζεται λοιπόν η έγκριση που έχει πάρει το όχημα σου για να κυκλοφορήσει με τις συνεπειες που έχει αυτό ?


Εάν εγώ βάλω 10 μαγνητικούς φάρους λευκού χρώματος στην οροφή του αυτοκίνητου μου και 10 παλμικούς προβολείς (στρομπο) περιμετρικά (μάσκα ,φτερα,5η πόρτα …) << για να με βλέπουν>> είμαι νόμιμος γιατί όλα είναι λευκά ??? Μήπως από το άγχος μου, μη δεν με δουν, πρέπει βάλω έναν αντιαεροπορικό προβολέα καλύτερα ???
θα τρελαθούμε εντελώς σε αυτή τη χώρα ,δεν παίζεται η κατάσταση….
Reply With Quote