View Single Post
Παλιό 13-12-2010, 10:30
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Κατά αρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ούτε άθεος είμαι ούτε μέγας μάγιστρος και δεν ανήκω σε καμιά αίρεση τύπου μασονίας κρανίο και κόκαλα κοκ.

Το αν ποστάρισα κάποιο κείμενο που να αναφέρεται στην Ελληνική γλώσσα νομίζω κατά τη δική μου ταπεινή άποψη ότι δεν έκανα κάτι κακό ούτε σκοπός μου είναι να προσεγγίσω άτομα από το φόρουμ και να τα εντάξω σε κάποια τύπου αίρεσης κλειστή κοινωνία .

Το να έχεις ανήσυχο πνεύμα και να μαθαίνεις καινούργια πράγματα και γενικά να ψάχνεις στη ζωή σου μελετώντας η διαβάζοντας κείμενα όπως το παραπάνω αν μη τι άλλο μονό κακό δεν κάνεις στον εαυτό σου κατά τη δική μου πάντα γνώμη .

Εξάλλου είμαστε μεγάλα παιδιά και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια το να αποκωδικοποιήσεις κάποια πράγματα και να κρατήσεις αυτό που νομίζεις εσύ πιο αληθές η και αν θέλετε μέσα από τον υγιές διάλογο και την ανάλυση από κάποιους που έχουν κάνει τη διατριβή τους σε τέτοια θέματα να σε βοηθήσουν ως προς τη αλήθεια του όλου θέματος για την Ελληνική γλώσσα στη συγκεκριμένη περίπτωση .

Θα αναφέρω και πάλι ότι στο τέλος του ποστ έγραψα (εντυπωσιακό τουλάχιστον)δεν το έδεσα ότι αυτό είναι και τελείωσε άντε και ακολουθούμε αυτά που αναφέρονται ντε και καλά .

Εξάλλου στο ιντερνέτ μπορείς να βρεις πληθώρα άρθρων για αυτό το θέμα πρέπει να τα πιστεύουμε όλα ?????

Θα προσθέσω στο τέλος ότι (Η γνώση έρχεται ο άνθρωπος δεν αλλάζει).

Reply With Quote