Αχαχαχαχαχαχαχα.....κουραγιο....

Εμενα μου την δινουν οι ιδιωτικες εταιρειες που περνουν τηλ για τα ληξιπροθεσμα. Αντε και τους εδωσε η τραπεζα τα προσωπικα μου στοιχεια, που αν και δεν ειμαι σιγουρος, πρεπει να ειναι παρανομο.
Με περνουν τηλ και ξεκιαναμε:
ντριιιιιν...ντριιιιινννν....
-Παρακαλω?
-Ο κος Wicked_GS? (σημειωση, χωρις να πουν απο που ειναι)
-Ο ιδιος!
-Τηλεφωνουμε απο την ταδε τραπεζα για μια καθυστερηση πληρωμης.
-Μαλιστα.
-Θα μπορουσατε να μου πειτε το πατρωνυμο σας ή την ημερομηνια γεννησησης σας?
-Οχι γιατι ειναι προσωπικα δεδομενα και δεν ξερω με ποιον μιλαω. Και απο την αλλη εσεις με καλεσατε στο νουμερο μου, με ζητησατε, ειπα οτι ειμαι ο ιδιος. Αν εχετε αλλα στοιχεια δικα μου εγω θα πρεπει να σας ρωτησω και οχι εσεις!
-Δλδ δεν θα μου πειτε?
-Οχι δεν θα σας πω. Ανσας παρω εγω και σας πω οτι ειμαι απο την αστυνομια και θελω τον αριθμο ταυτοτητα σας ή το αφμ σας ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο θα μου τα πειτε?
-Γιατι ειστε αντιδραστικος κυριε?
-Δεν ειμαι αντιδραστικος. Προσεκτικος ειμαι. Αν θελετε μπορειτε να μου πειτε τι με ζητατε ή μπορειτε αν θελετε να μου πειτε να περασω απο ενα καταστημα της τραπεζας να μου πουν τι χρειαζονται απο εμενα. Αλλα οχι να μου ζητατε να σας δωσω ευαισθητα προσωπικα δεδομενα απο το τηλεφωνο σε καποιον που απλα μου συστηνεται ως τραπεζα.
-Τοτε (με στομφο) θα ενημερωσω την τραπεζα οτι αρνειστε να πληρωσετε!!!!!
-Και εσυ που ξερεις εγω τι κανω με την τραπεζα αφου δεν εισαι η τραπεζα? Εχεις και τα οικονομικα μου στοιχεια??? Μαλλον θα σας ψαξω να δω αν ειστε νομιμοι. Παντως αν θελετε σας δινω ακομα μια ευκαιρεια να μου πειτε τι με θελετε.
-.........Χαιρετε κυριε.....τουυυυυυυυυττττ..........
Βρε δε πατε να ......γαργαληθητε που λεει κι ο λαος!!!!!!