View Single Post
Παλιό 13-12-2010, 14:45
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Μου την δίνει το θράσος τους....

Εμένα πάλι την γνώμη μου την ξέρετε… πίσα και πούπουλα και πριν την φυλακή, επιστροφή των, καθ’ οιονδήποτε τρόπω, κλεμμένων.

Η όλη αδράνεια του κόσμου, οφείλεται στο ΜΕΓΕΘΟΣ του κακού. Ότι και να κάνουμε, δεν μπορούμε να πετύχουμε το ευκταίο. Είναι πολύ μεγάλο το πλοίο, για να του αλλάξουμε την ρότα προς το παγόβουνο. Ο Γιωργάκης, όχι μόνο δεν έκανε ΚΑΜΙΑ προσπάθεια να αλλάξει την πορεία αυτή, αλλά από ότι βλέπουμε, όσοι μπορούμε, το κυνηγάει ΑΚΟΜΗ το παγόβουνο. Μόνο που το κυνηγάει για ίδιον όφελος. Τα φράγκα είναι πολλά γιόκα μου.

Προς το παρόν πρέπει να βγει κάποιος να μας πει υπεύθυνα αν φθάνουν τα παραγόμενα χρήματα της χώρας, GDP, να μας θρέψουν. Αλλά και πάλι, ΕΠΙΤΗΔΕΣ, δεν το λέει κανείς. Διότι αν φθάνουν, να πάνε να γαμ.θούν στην Ευρώπη. Θα τους τα δώσουμε ΌΤΑΝ τα έχουμε.

Ίσως αυτό που ΕΓΙΝΕ στην Ελλάδα, η πτώχευση δηλαδή και η εν συνεχεία αντίληψή της από τους Έλληνες, να είναι καλό. Είναι πολλά τα χρόνια της αμαρτίας, χρειαζόμαστε την ΚΑΘΑΡΣΗ. Αυτό το πολιτικό σκηνικό, πρέπει να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. Το νέο που θα έρθει, θα ξέρει τι να κάνει. Με ασφάλεια και πρόχειρα θα πω ότι, αν κάνει τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ από όλα όσα έχουν κάνει οι μέχρι τώρα, θα πετύχει καλύτερα αποτελέσματα.

Πρέπει να κατέβουμε στους δρόμους. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Αλλά όχι με φορείς τις ανωτέρω αναφερόμενες συνδικαλιστικές ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Πρέπει να υπάρξει ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. Φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Δεν ξέρουμε να κάνουμε πολλά, γιατί ως τώρα φερόμασταν σα λαός, δηλαδή ο καθένας για το ατομικό μικροσυμφέρον του. Όταν δράσουμε σαν πολίτες, δηλαδή για το συλλογικό συμφέρον, θα πετύχουμε περισσότερα. Ίσως και την λύτρωση. Ίδωμεν.
Reply With Quote