View Single Post
Παλιό 13-12-2010, 15:17
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Μου την δίνει το θράσος τους....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σου ρε Γιώργο! Πολύ μπλα μπλα, αλλά ουσία μηδέν.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω απόλυτα.
Συμφωνειτε ¨η οχι εμενα μου ειναι αδιαφορο διοτι ως ανεργος δεν μπορω να προσφερω και πολλα πραγματα!

Ομως, και οσοι ακομα διαφωνειτε με εμενα, να εχετε τα cohones και να βγειτε στους δρόμους και να πατε να πειτε την διαφωνια σας με τα λεγομενα μου στα μαγαζια της Αθηνας τα οποια περιμενουν να εισπραξουν κανενα φραγκο και να πληρωσουν επιταγες, τραπεζες, εφορια, ΦΠΑ... ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ αλλα λογω των απεργιων, συλλαλητηριων και λοιπων ''ομορφων'' εκδηλωσεων που ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Υ Ν!!!! αφου αυτοι που εχουν να ξοδεψουν δεν πανε στο κεντρο να ψωνισουν λογω απεργιας των συγκοινωνιων και λογω φοβου επισοδιων!! με αποτέλεσμα, αφου οι τζιροι πεφτουν (ακομα περισσοτερο), οι συναδελφοι ΣΑΣ εργαζομενοι, αυτοι που τοσο κοπτεσθε για τα δικαιωματα τους να μενουν στον δρομο καθε μερα και περισσότεροι!!!
Ποσοι απο ολους εσας, και δεν απευθυνομαι μονον στον Gemara και Νεο αλλα σε ΟΛΟΥΣ, οι οποιοι συμετεχετε σε αυτες τις αθλιες συγκεντρωσεις/διαδηλωσεις - ¨η τις επικροτειτε - των εργατοπατερων, θα βαλετε τα κλαματα αν ο Αρκας, ο frits, o Commander και δεν ξερω κι εγω ποσοι άλλοι μετα τα Χριστουγεννα κλεισουν τα μαγαζια τους γιατι οι εργατοπατερες δεν τους αφησαν να δουλεψουν μια εξτρα Κυριακη και δεν αφηνουν τον κοσμο που εχει να ξοδεψει να κατεβει στο κεντρο και να ψωνισει με τις απεργοδιαδηλωσεις τους? Αυτοι δεν εχουν παιδακια και οικογενειες? τι μεγαλωνουν....κατσικια ελευθερας βοσκης??? δεν εχουν δανεια? δεν εχουν υποχρεωσεις? τειρεσιας ξερετε τι σημαινει για εναν εμπορο/ελευθερο επαγγελματια???
Ολοι αυτοι, τα μελη που ανεφερα πιο πανω και δεν ξερω κι εγω ποσα άλαλ μελη, εχουν επιχειρησεις με υπαλληλους, αν αυριο τους απολυσουν γιατι δεν δουλεψαν τα χριστουγεννα, οπως περιμενει ο καθε ελευθερος επαγγελματιας να κανει, θα τους πουμε παλιοαφεντικα, θα τους ονομασουμε ''κεφαλαιο'', αλητες και δεν ξερω κι εγω τι άλλο και θα ζηταμε κυρωσεις και μετρα εναντιον των εργοδοτων και συμετοχη του κρατους για να διασφαλισθουν οι θεσεις των υπο απολυση υπαλληλων!!!!! Πάλι χρεος δηλαδη του κρατους!!!

Οταν εσεις, ΟΛΟΙ εσεις, μπειτε στα παπουτσια του arkas, του frits, του commander. του Gepol και δεν ξερω κι εγω ποσων άλλων τοτε να ερθετε να μου μιλησετε!!! Απο την ζεστη του γραφειου του καθενος, ειδικα των δημοσιων λειτουργων εργατοπατερων και μη,, δεν δικαιουται να μιλησει κανεις!!! ΚΑΝΕΙΣ!!!!! Γιατι εσεις, ΟΛΟΙ εσεις, εχετε και θα εχετε την δουλεια σας και θα πρέπει να μαθετε να ζειτε και με τα πολλα και με τα λιγα!! Οπως ο καθε νοημων ανθρωπος!!!!!!!!!!! οπως θα κανει και αυτος ο Ι.υπαλληλος που θα του πει ο εργοδοτης του αυριο ''αν θελεις να μεινεις ξεχνα τις 3ετιες και τα επιδοματα ####υ και παιδιων και απο 2200 θα περνεις 1500''!!!!! Νομιζετε οτι θα κατεβει σε απεργια αυτος ¨η θα συνεχισει να δουλευει???? ΕΣΕΙΣ δημοσιοι λειτουργοι γιατι απεργειτε??? απαντηση: διοτι εισαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ και κανενας δεν προκειται να σας κουνησεις απο την θεση σας!!! Το πολυ πολυ να σας πανε πιο εκει!!!!!!

Αλλα τι λεω τωρα ειναι δυνατον οι Εργαστοπατερες οι οποιοι ΟΛΟΙ ειναι Δημοσιοι Υπάλληλοι να νοιαστουν για τους αμοιρους τους ιδωτικους υπαλληλους και τους ελευθερους επαγγελματιες??? Αν ειναι δυνατόν!!!

Last edited by GeorgeP; 13-12-2010 at 15:24.
Reply With Quote