View Single Post
Παλιό 13-12-2010, 16:18
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv
Προεπιλογή Απάντηση: τραπεζα EUROBANK ποτε ξανα ουτε πεθαμενος...

Nα κάνω λιγάκι το δικηγορό του διαβόλου.....

Πρώτα απο όλα να μιλήσω για τις εισπρακτικές εταιρείες...να ξέρετε ότι εκεί δουλεύουν παιδιά με πτυχία και βαρβάτα μάλιστα.......για ψοροδίφραγκα που πιστέψτε καμμία όρεξη δεν έχουνε να παίρνουνε το καθένα απο εμάς να του πρίζουν τα π@π@ρια.....τις γραμμές τους τις παρακολουθούνε και αν δεν κάνουν τις συστάσεις που βλέπουνε στη φόρμα μπροστά τους κινδυνεύουνε με απόλυση....ΠΟΤΕ μην ΞΕΧΝΑΤΕ ότι είναι συνάνθρωποι ποου κάνουν μια δουλεία που έχουν αναγκαστεί και δεν θέλουνε...με την υπόσχεση ότι μια μέρα θα τους πάρουνε κανονικούς υπάλληλου στη τράπεζα.....οπότε αυτοί οι ταλαίπωροι δεν φταίνε σε τπτ!!!

Γιαγιά αρκούδα στη περιπτωσή σου δεν φταίει η τράπεζα και συγνώμη που στου λέω.....Αφού είχες συνεννοηθεί με τον προμηθεθτή σου να περιμένει αυτός γτ πήγε και την κατέθεσε???? Η τράπεζα αγόρασε μια ακάλυπτη επιταγ΄ξ και θέλει τα λευτά της πίσω...και άκρω δικαιολογημένα....Ναι συμφωνώ με τους άγραφους νόμους της αγοράς....αλλά όταν η τράπεζα δίνει τα ωραία της λευτάκια τα θέλει και πίσω......Οπότε ο προμηθευτής σου έκανε την λαλακία κια φοβούμενος ότι δεν θα πκηρωυεί απο εσένα πήγε την κατέθεσε και λέει ας κόψουνε το λαιμό τους.....και ουσιαστικά αυτός σε κρέμασε και σε πήρε στο ¨κυωήγι" η τράπεζα.....

Όλα αυτά στα λέω γτ είμαι τραπεζικός και τα ξέρω πως παίζουνε....

Αμφισβητώ 10000% τον τειρεσία για 2-3 μέρες οφειλής....

Τουλάχιστον στη τράπεζα που εργάζομαι εγώ.....για να βάλουν κάποιον στο τειρεσία πρέπει να χρωστάει minimum 6 δόσεις....οπότε δεν πιστεύω ότι η Πειραιώς για τόσο μικρό ποσό και για 2-3 μέρες σε έβαλε τειρεσία.....Αν το έκανε είναι απαράδεκτο και ίσως πράνομο.....!!!

Απλά θέλω να πώ ότι μην τα χρεώνουμε όλα στις τράπεζες οι οποίες έχουνε κάνει τεράστια λάθη που αν θέλετε τα συζητάμε σε άλλο τοοπικ....

Η ουσία των τραπεζών είναι μια....

Δίνει τα ωραία της λευτάκια και θέλει να τα πάρει πίσω με τους όρους που όλοι υπογράφουμε....όταν αυτό δεν γίνεται....πρέπει να κινηθεί διαφορετικά!!!Γτ μας φαίνεται παράλογο αυτό????

Στην περιπτωσή σου συγκεκριμένα η τράπεζα έχει μια "ακλάλυπτη" επιταγή δικιά σου την οποία την πλήρωσε σε κάποιον......δεν την νοιάζει αν εσένα σου χρωστάνε...δεν την νοιάζει αν περιμένεις να πάρεις λευτά....για αυτούς και πολύ σωστά....έκοψες μια επιταγή την οποία δεν φρόντισες να έχεις χρήματα να την καλύψεις.......δεν καταλαβαίνω γτ είναι λάθος η τράπεζα.....

Το μοναδικό λάθος που δεν τους βγαίνει σε καλό...είναι που έχουν δώσει σε εταιρείες τέτοιου τύπου το δικαίωμα να ενοχλούνε τον κόσμο κτλ κτλ κτλ......

Μην ξεχνάμε ποτέ όμως φιλαράκια ότι πίσω απο αυτήν την τηλεφωνική γραμμή βρίσκεται ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που δεν του αρέσει αυτό που κάνει....και το κάνει για να ζήσει ίσα ίσα.....!!!

Έκανα λίγο το δικηγόρο του διαβόλου και στα λέω εγώ που είμαι τραπεζικός και λέω ότι οι τράπεζες έχουνε κάνει τεράστια λάθη...τα οποία σιγά σιγά και με νομοθεσίες δεν τα συνεχίζουνε!!!!

Μέγα λάθος θα το ξαναπώ στην περιπτωσή σου γιαγιά αρκούδα ήταν που πήγε ο προμηθευτής να την καταθέσει...και δεν περίμενε πρώτα να την καλύψεις....και μάλιστα ενώ τον είχες ενημερώσει.....
Reply With Quote