View Single Post
Παλιό 13-12-2010, 17:29
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv
Προεπιλογή Απάντηση: Μου την δίνει το θράσος τους....

Στις επόμενες εκλογές πάλι το %0%.....καλά μας κάνουνε και εκτός απο κάποια φιλαράκια που την έχουνε πατήσει άσχημα και στεναχωριέμαι σιγά σιγά αρχίζει και μου γυρίζει μπούμερανγκ και χαίρομαι με την όλη κατάσταση......!!!!

Γιατί το λέω αυτό????Δεν μπορεί κύριοι να μας έχουνε κάνει τόσα κ τόσα και να μην είναι η Αθήνα κατακλυσμένη απο κόσμο......οι συνδικαλίστές όλοι πλήν ΠΑΜΕ να κάθονται και να μην κάνουν τπτ.....ο λαός να δίνει 50% στο κυβερνών κόμμα και να συνεχίζει να το στηρίζει.....

Ή θέλει ο λαός να παρθούνε τα μέτρα και γιαυτό τους στηρίζει και δεν κατεβαίνει στις πορείες ή συγνώμη που θα το πώ είναι λ@λ@κες........Γτ πλέον έχει περάσει ένας χρόνος και αντί η απογοητευση και στεναχώρεια και οι δυσκολίες να μετατραπούνε σε οργή.....εμείς εκεί τπτ!!!!

Μαρέσει λοιπόν....

ΥΓ άνεργη φίλη μου απόφοιτος ΠΑΝ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ με μεταπτυχιακό στο ίδιο πανεπιστήμειο....2 χρόνια άνεργη στους δικούς της συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ κάνανε τρελές μειώσεις......πήγε χάλασε 300 ευροπουλα σαν οικογένεια να ψηφίσει στο νησί της το πασοκο δήμαρχο/νομάρχη που τον βρίζουνε γτ έχει καταστρέψει το νησί......και μάλιστα προχθές κατέβηκε να στηρίξει και στις εκλογές του Οικονομικου επιμελητηρίου Την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.........έ όχι μωρή (συγνώμη για την έκφραση) τσίπα της λέω δεν έχεις??????? μην σε ξανακούσω να κλαίγεσαι θα σε φτύσω!!!!! είναι η κολλητή μου για αυτό και το θάρρος........Βάζω στοίχημα ότι έχουμε ο καθένας απο εμάς δεκάδες τέτοια παραδείγματα να αναφέρουμε.....οπότε ο ελληναράς μυαλό δεν βάζει φιλαράκια......!!!
Reply With Quote