[quote=gsmaniac;272118]
Kωστή, για αυτούς (επειδή έχω πολύ πείρα σε αυτό) είναι καλύτερα να είναι απλήρωτη γιατι έχουν έπειτα λόγοι οι εργαζόμενοι, να <<ζητούν>> από αυτούς, βοήθεια κλπ. Βέβαια τα αυτονόητα, γιατί δεν πρέπει ο εργαζόμενος να παρακαλά για αυτά που έχει δουλέψει!!! Έτσι γίνονται ποιο <<δυνατοί>> και τέτοιες καταστάσεις τους βολεύουν. Σε θέμα δικό μας
μόκο, τσιμουδιά, τους άρεσε κιόλας να σου πω, τόσους μήνες. Γιατί Κώστα αν ήταν πληρωμένη η γυναίκα σου, δεν θα είχαν ας το πούμε απλά και σοβαρό λόγούπαρξης (λόγο σοβαρό ύπαρξης έχουν, απλά κάνουν όλα τα άλλα εκτός από αυτόν). Όταν φτάσαμε σε Υφ και ενημερώσαμε, ο άνθρωπος είχε βάλει χρήματα (ή μάλλον κάποια από αυτά για να τα λέμε όλα ακριβώς) έναν μήνα μετά την εγκύκλιο όπου έγινε για να πληρωθούμε (από τον Οκτ δηλ. και τώρα είναι Δεκ.). Μόλις ενημερώσαμε και έπεσε βίτσα, τότε όλοι αυτοί μα πήραν τηλ να μας πουν ότι έλυσαν το προβλημά μας και θα πάρουμε χρήματα.
Τους είπα ότι την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι Αθηνα, και θα πάω από εκεί να τους <<ευχαριστήσω>>, όποιον/οια βρω μπροστά μου θα φάει κλωτσιές και το εννοώ.