View Single Post
Παλιό 13-12-2010, 18:24
chaos Ο/Η chaos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Χαλάνδρι
Μoto: 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Να ΄μαι κι εγω...

Σημερα εκανα την παραγγελια της καλης μου... 1200 GS Adventure το επετειακο full extra.. H "ιστορια" μου σαν δικυκλιστης ξεκιναει το 1998 οταν στα 18 μου χρονια απεκτησα το πρωτο μου παπακι...Άλλες εποχες τοτε..εποχες γλυκιας τρελας...εφευγα με το παπακι και πηγαινα στον Ωροπο για να κανω προπονηση στο αγαπημενο μου σπορ : παϊδακια στο μπαρμπεκιου Επειτα αγόρασα ενα yamaha fazer 600 το οποιο και κρατησα για αρκετο καιρο και το ευχαριστηθηκα...Μεχρι που ηρθε η ωρα και αγορασα ενα γκρι μαυρο 1200 GS Adventure και εκει καταλαβα τι σημαινει ΜΗΧΑΝΗ.. Τελειο για της δουλειες στο κεντρο της Αθηνας,τελειο για ταξιδια εντος και εκτος Αττικης...Ομως λογω συνεχους κρεβατομουρμουρας της γυναικας (ειναι πολυ ψηλο,δε φτανω να ανεβω,με δυσκολευει οταν το εχεις στο παρκινγκ να βγαλω εγω το αυτοκινητο κτλ κτλ) πειστηκα μετα απο ενα χρονο συμβιωσης μαζι του να το αποχωριστω και να παρω το Kawasaki Z 1000.Μεσα μου ομως το ηξερα... θα ξαναεπαιρνα Αdventure... Οποτε οδηγουσα το Ζ κατεβαζα θεους και δαιμονες..δεν με εξυπηρετουσε καθολου..ενιωθα οτι οδηγουσα μπομπο...ο ανεμος που με χτυπαγε ανελεητα στην εθνικη οδο δε με αφηνε να απολαυσω την οποια διαδρομη...δε με γεμιζε...Μετα απο ενα χρονο το πουλησα και εμεινα με το αυτοκινητο Ομως σημερα ηρθε το πληρωμα του χρονου και παρηγγειλα την καλη μου, την μηχανη που παντα ειχα στην καρδια μου...το 1200 GS Adventure...Oσο για την κρεβατομουρμουρα βρηκα την λυση...χωρισα τη γυναικα οριστικη και αποτελεσματικη λυση!! Ξαναηρθε ενας παλιος ερωτας στη ζωη μου... Η GS μου...και αυτη τη φορα θα μεινει...
Καλως σας βρηκα...
Reply With Quote