View Single Post
Παλιό 13-12-2010, 21:13
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Μου την δίνει το θράσος τους....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων

Καταρχήν δεν εξοργιζομαι...συζητω εντονα!!!!!

Κατα δευτερον πες μου τι ειναι αυτο, οικογενεια-εταιρεια-κατασκηνωση-μαγαζι-οικος ανοχης-στρηπτιζαδικο.......το οποιο λειτουργει χωρις κεντρικη διοικηση!!! ΤΙΠΟΤΑ!! Αν δεν υπαρχει κεντρικη διοικηση βασιλευει η αναρχια, ο θανατος σου η ζωη μου!!!

Αν η διοικηση στην οικογενεια δεν μας αρεσει την χωριζουμε και παμε για άλλα, αν η διοικηση στην εταιρεια δεν μας αρεσει κανουμε υπομονη μεχρι να βρεθει κατι άλλο, αν η διοικηση στο στρηπτιζαδικο δεν τα παει καλα νοικιαζουμε 2 αλλοδαπους και την καθαριζουμε!!! με αλλα λογια την αλλαζουμε!!!!!

Καντε το ιδιο σε καθε εκλογικη αναμετρηση αν δεν σας αρεσει η υπαρχουσα πολιτικη διοικηση!! Αν δεν πιστευετε σε κανεναν ψηφιστε γραφοντας ''αει μαμηθειτε'' σε ενα λευκο χαρτι και ριξτε το στην καλπη...αλλα ΨΗΦΙΣΤΕ!!! Ετσι θα παρθουν τα μηνυματα, ετσι θα βγει κατι μη αυοτονομο και θα εξαρταται απο άλλους κ.λ.π.
Εκει ειναι η δυναμη μας και οχι να σιιχτιριζουμε ολους και ολα, δεν ειναι ολοι και ολα ιδια!!!! Ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια ρε Κωστα??
δεν μιλαω για αναρχια και ακυβερνησια...
τα συμφεροντα και ο πολιτικος φανατισμος,δεν αφηνει να γεννηθει τιποτα καινουργιο και υγιες.......
εγω σε καθε εκλογικη αναμετρηση αισθανομαι outsider.....
Reply With Quote