View Single Post
Παλιό 14-12-2010, 08:55
jonyp Ο/Η jonyp βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: Preveza
Μoto: R1100GS
Προεπιλογή Απάντηση: τραπεζα EUROBANK ποτε ξανα ουτε πεθαμενος...

Συγγενικό μου πρόσωπο με λίγο τα μυαλά πάνω από το κεφάλι ελεγχόμενη όμως από την οικογένεια της πιάνει 18 χρονών πρώτη φορά δουλειά. Μισθοδοσία στην Eurobank. Επισημαίνω 18 χρονών 1η φορά δουλειά και χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά της. Της ανοίξανε λογαριασμό όψεως με όριο 6Κ...... χωρίς να ρωτήσουν, χωρίς να ενδιαφερθούν για φερεγγυότητα κλπ κλπ.
10 χρόνια περίπου μετά παίρνουν τηλέφωνα ακόμα και βρίζουν. Εμείς θα θα θα εσύ αν δεν .... θα θα θα. Ρε τι θα πως πας και δίνεις 6 χιλιάρικα έτσι όπου νάναι και μετά σα το κυνηγόσκυλο τρέχεις από πίσω. Και καλά στο συγκεκριμένο πρόσωπο μάλλον την πατήσανε και κάποιο στιγμή θα δεχτούνε διακανονισμό στο ύψος του κεφαλαίου αλλά για σκεφτείτε με τόσα άλλα παιδιά που την πατάνε τι γίνεται.... τρέχουν οι γονείς και πληρώνουν μια ζωή ή αν έχουν (ή πάρουν) κάτι στο όνομά τους τους το βγάζουν στο σφυρί για μια δεκάρα ( ξέρω πολλά κοράκια που οι τράπεζες είναι οι καλύτεροι "φίλοι" τους).

Θα μου πεις είναι νόμιμο.... ότι είναι νόμιμο όμως δεν είναι και ηθικό. Για την ακρίβεια οι τράπεζες συμπεριφέρονται σα τοκογλύφοι (νόμιμοι όμως) ούτε οι τοκογλύφοι σε αναγκάζουν να πας σε αυτούς αλλά αν είσαι σε ανάγκη ή λίγο πέρα βρέχει...... και αυτοί σου δίνουν τα ωραία τους λεφτουδάκια και περιμένουν να τα πάρουν πίσω.

Πάντως για αυτούς που υπερασπίζονται τις τράπεζες δεν έχουν σκεφτεί ποπτέ γιατί όταν ο κόσμος μπορεί (πχ σε μία πορεία) βάζει φωτιά σε όσες τράπεζες δει μπροστά του... τόσο άδικος είναι αυτός ο όχλος ρε παιδί μου.
Reply With Quote