View Single Post
Παλιό 14-12-2010, 10:41
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs
Προεπιλογή Απάντηση: τραπεζα EUROBANK ποτε ξανα ουτε πεθαμενος...

[quote=ARGI;272749]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
.
Φίλε μία απλη επίσκεψη στο ιντερνετ θα βρείς έναν απίστευτο αριθμό ανθρώπων που περνουν το δράμα των εισπρακτικών .Κανείς δεν παίρνει δάνειο για να μήν το πληρώσει αλλά θα ήταν αφελές να πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά μέχρι την αποπληρωμή.
Εκεί ακριβώς επεμβαίνει η μαφία η οποία δεν κουβεντιάζει μαζί σου τρόπους και λύσεις παρά απαιτεί και απειλεί μέχρι τελικά αν δεν μπορείς άμεσα να σε φορτώσει τόκους υπερημερίας και τελικά να σε εξοντώσει ψυχολογικά και οικονομικά .Εκεί ακριβώς πέφτεις σαν ώριμο φρούτο και παραδίνεις τα πάντα προκειμένου να γλυτώσεις.
Ολα αυτά πρώτη φορά τα ακούς?[/QUOTE]

Καλησπέρα φίλε,
Ο συγκεκριμένος φίλος μας, σε διαβεβαιώ ότι έχει πολύ μεγαλύτερες τραπεζικές γνώσεις και από εμένα και από εσένα που είμαστε έμποροι...
Και σε ενημερώνω, είμαι 20 χρόνια σαν επεγγελματίας που έχω παρτίδες με τράπεζες και μπορεί και εσύ το ίδιο να έχεις....
Κοίτα πρώτα το προφίλ του κ. Saki (Θανάση), και μετά τον ρωτάς αυτά που του λες ....!!!

Φιλικά
Αργύρης
.
Αργύρη τα λεγομενά μου δεν είναι ακριβώς δικά μου αλλά χιλιάδων δανειολειπτων σε όλη την Ελλάδα που έχουν μπλέξει στα γρανάζια των εισπρακτικών.Ρωτώντας τον φίλο μας αν τα έχει ξανακούσει όλα αυτά δεν ήξερα ότι είναι τραπεζικός.Τώρα φυσικά η απορία μου είναι μεγαλύτερη.
Reply With Quote