View Single Post
Παλιό 14-12-2010, 12:37
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)
Προεπιλογή Απάντηση: τραπεζα EUROBANK ποτε ξανα ουτε πεθαμενος...

[quote=Hekima;272830]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων

Βρε παιδιά ας σεβαστούμε τις δουλειές του καθενός και κυρίως τον άνθρωπο, δηλαδή το ότι είναι κάποιος τραπεζικός ή έμπορος ή υπάλληλος κάπου αλλού, ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, αλλάζει το μέσα του? Αλλάζει η μηχανή που έχει? Μήπως τελικά εδώ δεν μαζευτήκαμε για τις μηχανές τα ταξίδια και τις εμπειρίες μας αλλά για να βγάλουμε ο ένας τα μάτια του άλλου? Τι προσπαθούμε να κάνουμε δεν έχω καταλάβει να βγάλουμε το μένος μας για κάτι που μας έχει συμβεί στο παρελθόν σε κάποιον συμφορουμίτη? Και μετά επειδή τον ταπώσαμε λύσαμε τα προβλήματα μας ή γενικά τα είπαμε στο σύστημα επειδή τα είπαμε σε κάποιον υπάλληλο του? Και ' γω είχα προβλήματα με κάποιον έμπορο και το είδος που μου πούλησε αλλά δεν τα έχω με τους εμπόρους του φόρουμ, δεν τους θεωρώ κλέφτες και απατεώνες επειδή ήταν ο ένας. Με γιατρούς τα΄χω που με εκμεταλεύτηκαν σε μεγάλη ανάγκη και μου τ΄αρπαξαν χοντρά, αλλά όχι με τους γιατρούς του φόρουμ, με δασκάλους που ήταν άδικοι στα παιδιά μου κτλ κτλ. Σε όλους αυτούς δεν με πήγε κανείς με το ζόρι για όλα είχα τις επιλογές μου μπορούσα να κάνω και διαφορετικά. Το ότι δεν διάβασα τα ψιλά γράμματα δεν ευθύνεται κανείς παρά μόνο εγώ μη ζητάμε ευθύνες από κανέναν άλλο ενήλικες είμαστε. Πριν να διαβούμε τις πόρτες να ξέρουμε υπεύθυνα τι πάμε να κάνουμε.
Σοφία μου, σαφέστατα τέτοιες πολιτικές δεν ταιριάζουν στο FORUM μας, δηλ. του στυλ, πες μου τι δουλειά κάνεις ή τι μηχανή καβαλάς, για να σου πω εάν θα "κάνουμε" παρέα...
Εγώ προσωπικά εάν διαπιστώσω κάτι τέτοιο θα με βρεί ο οποιοσδήποτε απέναντι του... Ολοι είμαστε ίσοι κάτω από την ομπρέλα του FORUM, είτε έχει 250CC είτε 1600 GT, είτε τραπεζικός, είτε έμπορος είτε νεκροθάφτης... ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ....

Εχουμε πεί άλλωστε πολλάκις, ότι είμαστε μια ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, με κοινό παρανομαστή τον μοτοσυκλετισμό...
Οποιος θέλει να προσωποποιήσει τα προσωπικά του προβλήματα ή βιώματα και να "επιτίθετε" σε άλλα μελή, μάλλον είναι σε λάθος κατεύθυνση...
Φυσικά εννοείτε ότι πέρα από την αγάπη μας, για τον μοτοσυκλετισμό, υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή, που δεν είναι κακό να τα συζητάμε....!!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΊΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΕΊΤΕ ΚΑΦΕ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ...!!!
ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΥΒΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.... ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

Ετσι για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους....

Αργύρης...
Reply With Quote