Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BMW 1150 RT
Μα φίλε μου ΙΤΑLE - οι τράπεζες είναι εσωτερικό ΔΝΤ - ξενχάμε ότι μας τα παρουσίαζαν μέσω διαφήμισης όλα ΩΡΑΙΑ - πάρε κόσμε κάρτες όσες θέλης και δεν πειράζει που είσαι άνεργος δεν θα σου βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό-όμως τώρα κάθε μέρα και όποτε θέλουν χωρις να σεβαστούν την οικογενειακή γαλήνη σε παίρνουν τηλέφωνο και σε εκβιάζουν.- Το ίδιο έγινε με τα στεγαστικά τα οποία φούσκωσαν σε μεγάλο βαθμό - αλλά οι τράπεζες έβγαλαν τετραπλάσια κέρδη - και γιαυτό ακόμα και τώρα έχουν ρευστό - όπου πίσω απο την πλάτη μας γελάνε τα GOLDE BOYS - Αυτή είναι συνταγή Γερμανών για μας του ευρωπαίους -να σου δώσουμε Ελλαδίτσα όσο δάνειο θέλης αλλά να αγοράσης τα αυτοκίνητά μας και βλέπουμε - έρχονται τώρα και σου λένε δεν μας νοιάζη που θα βρής τους τόκους αλλά εμεις τούς θέλουμε τώρα -
Η ταπεινή μου άποψη και την καταθέτω εγγράφως είναι ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ όπως έκανε μία χώρα σε δημοψίφισμα - είναι καλύτερα να βουλιάξουν οι τράπεζες και όχι ο ΛΑΟΣ .
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ- πρέπει να γνωρίζουν τα ΔΝΤ ότι οι λαοί δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ
κώστας goldwing
|
Στα λόγια μου έρχεσαι αλί και τρις αλί πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος να πιστεύει ότι όντας άνεργος θα πάρει κάρτα ή δάνειο και θα τα δώσει όποτε μπορεί

Αλί και τρις αλί αν κάποιος σωστός άνθρωπος στήριξε τη ζωή του και τα όνειρα του στις διαφημίσεις.
Αλίμονο καλέ μου φίλε αν νοιάζονται για την οικογενειακή γαλήνη του καθενός, σάμπως νοιαστήκαμε εμείς οι ίδιοι όταν μπαίναμε στο τριπάκι των καρτών ή των δανείων τι πιστεύαμε δηλαδή?
Να πάρουμε το ζεστό χρήμα να κάνουμε τη δουλειά μας και μετά μην τον
είδατε τον Παναγή? Τι θα τα επιστρέψουμε πίσω? Τι μας τα ζητάνε? Πως τολμάνε δηλαδή? Θα πλακώσουμε και τον τραπεζικό υπάλληλο που κάνει τη δουλειά του. Πλάκα έχουμε μεγάλη πλάκα