Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Είναι εμπειρίες συγγενικών μου προσώπων οι οποίοι δεν έχουν λόγο να μου πουν ψέματα, για το 7χρόνο το έχει γράψει φίλος σε παραπάνω πόστ και έχουν αναφερθεί περιστατικά και στα κανάλια, επίσης είμαι μάρτυρας πολλές φορές τηλεφώνων σε υπάλληλο μου για παράδειγμα που τον παίρνουν 2-3 φορές την ημέρα.
Σε ότι αφορά το τηλέφωνο στις 12.00 το βράδυ, ναι καλούσαν και δεν μιλούσαν πιθανότατα για εκδίκηση σε βρίσιμο που είχαν φάει το πρωί (δεν πιστεύω στις συμπτώσεις..  ).
Εγώ λοιπόν απάντησα, περιμένω να μου απαντήσεις εσύ σε τι χρειάζονται οι εισπρακτικές εταιρείες όταν από το νόμο υπάρχουν διαδικασίες που προβλέπουν τι γίνεται αν δεν είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου.
|
Σε πιστεύω, παντού υπάρχουν τρελλοί κι εμμονικοί, η δικιά μου η ένσταση σε όλο αυτό το thread είναι άλλη, φτάνουμε στο αποτέλεσμα και κρίνουμε ανθρώπους επαγγέλματα εταιρείες χωρίς να εξετάσουμε την αιτία. Ξύπνησε ένα ωραίο πρωί ο τραπεζικός και είπε σήμερα θα ρημάξω τον τάδε δεν φταίει αλλά εγώ θα τον ρημάξω. Πήγε ο υπάλληλος αυτής της εταιρίας το πρωί στη δουλειά πήρε τηλέφωνο να ζητήσει τα χρωστούμενα και αφού του απάντησαν ευγενικά αυτός έβρισε και απείλησε. Τέλος πάντων Σταύρο δεν έχει νόημα να το κουράζουμε άλλο εξάλλου η συμμετοχή μου στο φόρουμ δεν έγινε για να μαλώνω. Είναι και άνισο μόνη εγώ να τα βάζω με τόσους. Το μόνο που είπα παραπάνω είναι να μη χαρακτηρίζουμε ονομαστικά επιχειρήσεις και ανθρώπους και αυτό είχε να κάνει με τον τίτλο του thread και διάφορα λεγόμενα συμφορουμιτών
Νόμος 3758
Εταιρίες ενημέρωσης οφειλετών για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις και άλλες διατάξεις
Γι΄αυτό γίνανε αυτές οι εταιρίες τώρα αν αλλάξαν στην πορεία τι να πω