View Single Post
  #82  
Παλιό 14-12-2010, 23:37
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv
Μηνύματα: 987
Προεπιλογή Απάντηση: Μου την δίνει το θράσος τους....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά ο κοινωνικός αυτοματισμός που τόσο επιδίωξε η σημερινή κυβέρνηση, πέρασε! Ολοι εναντίον όλων, χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι πάμε όλοι για φούντο.
Να μη γίνουν συγκεντρώσεις και πορείες διότι θίγονται οι έμποροι του κέντρου. Ελα μου όμως που οι "στόχοι" είναι στο κέντρο.
Ποιός έστειλε τους έμπορους στο κέντρο; Η προσδοκία για αυξημένο κέρδος, ή όχι; Σε αυτό δεν είχαν βασιστεί και τα εξωφρενικά ενοίκια; Κι όπως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Σε καλούς καιρούς μεγάλο κέρδος, σε άσχημους το αντίθετο. Τι νόημα έχει να γίνει συγκέντρωση στον Καρέα ας πούμε;


Και ποιός είπε ότι ακολουθούμε τους εργατοπατέρες; Για κείνους θα κατεβούμε στις διαδηλώσεις; Το σχέδιο του ΓΑΠ και του συν αυτώ εγχώριους κι αλλοδαπούς είναι το ξεχαρβάλωμα της Ελλάδας.

Κι αν το δούμε κι αλλιώς, ποιοί είναι οι εχθροί μας; Θα έλεγα η γενιά του πολυτεχνείου, εξαργύρωσε στο μάξιμουμ τους όποιους αγώνες της. Με άμεσα θύματα τη δική μου γενιά, των 40άρηδων. Αποκλεισμένοι και τελευταία μαμημένοι.

Οχι φίλοι μου, θα κατεβώ γιατί η πολιτική των σοσιαληστών με καταστρέφει, υπονομεύει το μέλλον του αγέννητου παιδιού μου κι αν μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου τον ΓΑΠ θα τον έθαβα σε άμμο και θα τον άφηνα να στεγνώσει στον ήλιο, όπως το κάνει αυτος με μας.

Οποιος δε θέλει μπορεί να συνεχίσει να κάθεται στο πληκτρολόγιο και να γράφει φιλοσοφήματα.
τα είπες όλα συμφωνώ απόλυτα!!!
Reply With Quote