View Single Post
Παλιό 15-12-2010, 09:12
jonyp Ο/Η jonyp βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: Preveza
Μoto: R1100GS
Προεπιλογή Απάντηση: τραπεζα EUROBANK ποτε ξανα ουτε πεθαμενος...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Το έχεις ψάξει πολύ πολύ και σε βάθος φαίνεται φιλαράκι το θέμα.....!!

Σε αρκετά διαφωνώ αν όχι στα περισσότερα μιας και είναι και πολλά ανακρίβειες....!!!

Στο μόνο που συμφωνώ ε'ιναι ότι ναι τα πράγματα έχουν αλλάξει και μάλιστα αρκετά και ο κόσμος δυσκολεύται να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του...

Θα το ξαναπώ πάντως ότι ούτε δικήγόρος των τραπεζών είμαι ούτε κοιτάω να τους υπερασπίστώ για αυτό δεν μπαίνω σε διαμάχες .....

Πειράχτηκα όμως με 2 ποστ.....το ένα ckk τρελέ ήταν δικό σου και ενοχλήθηκα που ειρωνικά έβαλες τα κλάματα.....δεν μου άρεσε δείχνεις σκληρόπετσο άνθρωπο τουλάχιστον στο τρόπο γραφής σου.....για τα παιδιά που δουλεύουν στις εισπρακτικές εταιρείες....και που τους παρομοίωσες σαν φασίστες......ελπίζω οι τράπεζες που φαίνεται έχεις και με πολλές νταραβέρια να μην σου φέρονται το ίδιο σκληρόπετσα που αντιμετωπίζεις εσύ τον εργαζόμενο στην απέναντι τηλεφωνική γραμμή!!!

Και το άλλο που με ενόχλησε πολύ ήταν που μόνο που δεν πήρατε το μέρος αυτών που καίνε τις τράπεζες.......χάρη σε αυτούς είχαμε τα θύματα στη marfin......υπάλληλοι των 1000ευρο που είχανε οικογενεια παιδιά και φύγανε ένα ωραίο πρωί να πάνε στη δουλειά τους και πεθάνανε/σκοτωθήκανε με έναν απο τους χειρότερους τρόπους....απορώ αν θα κάνουν πορεία και για αυτούς τους αδικοχαμένους και όχι μονο για το άμειρο παιδί ποτ φάγανε πριν 2 χρόνια οι δολοφόνοι.......

Ώρες ώρες τρομάζω και ταυτόχρονα αηδιάζω με τέτοιες απόψεις......μου δείχνει δυστυχώς το επίπεδο που θέλουν κάποι να μας οδηγήσουνε....

Τώρα καληνύχτα απο μένα.

Κανένας δε νομίζω να χαίρεται όταν πεθαίνει κάποιος άνθρωπος είναι δυνατόν. Πιος ξέρει τι είδους ζώα πετάξανε τις Μολότοφ σε κτίριο με ανθρώπους. Αλλά είναι βολικό να πατάς σε ένα περιστατικό και να εκφράζεις γενικότητες περί αηδίας. Βρεθήκανε 2 τρελοί σκοτώσανε ένα παιδί (προβοκατόρικα ή από ηλιθιότητα) όλοι οι αστυνομικοί δολοφόνοι κάψτε τους. Φάγανε οι τρελοί ένα αστυνομικό μπράβο στους αστυνόμους αθώοι για την ζαρντινιέρα. Γίνεται μια πορεία καίνε οι χούλιγκαν ένα μαγαζί , κατάπτυστες οι πορείες.

Οι τράπεζες καίγονται για το πρόσωπο που δείχνουν στον κόσμο για τα ληστρικά επιτόκια (δανείζουν 10% πάνω από ότι δανείζονται) για τα ψιλά γράμματα (για καθυστέρηση μιας ημέρας λόγω απεργίας δόσης αυτοκινήτου 100 ευρώ πλήρωσε 1,5 ευρώ ποινή η γυναίκα μου --500% επιτόκιο) για τις εισπρακτικές εταιρίες, για την μη συμμόρφωση στους νόμους και τις υποδείξεις των δικαστηρίων και άλλα πολλά. Το θέμα δεν είναι αν πρέπει να καίγονται οι τράπεζες είναι γιατί καίγονται (θέμα που απασχολεί και τους ίδιους σε όλα τα συμβούλια τους).

Πάντως εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτα με τους υπαλλήλους των τραπεζών. Ξέρω τι λούκι τραβάνε. Και το αποδεικνύει το γεγονός με την Mafin και είμαι σίγουρος ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να δουλεύουν με την ηθική τους ακεραια όχι νόμιμη!
Reply With Quote