Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns
Γιάννη δεν με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κάμερα (πάω μάλλον για την GoPro) αλλά αυτό το ξέρει η αρχή προστασίας καταναλωτή; Γιατί για παράνομο μου ακούγεται... Τι Ε.Ε. λέμε τότε;
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giorgos.1979
Νομιζω ο,τι αυτο που σου ειπε ο εισαγωγεας ειναι λιγο μουφα για να πουλησει...
Δηλαδη αν αγορασω εγω μια καμερα απο αυτον και μετακομισω στο εξωτερικο δεν ισχυει η εγγυηση της καμερας?? ή θα την επιστρεψω σε αυτον για να μου τη φτιαξει;
Δεν νομιζω 
|
Παιδιά το έχω ξαναγράψει μιας και είμαι στο χώρο...
Εδώ στην Ελλάδα η διάθεση των προϊόντων γίνεται μέσω αντιπροσώπων, δεν υπάρχει π.χ CANON ΕΛΛΑΣ αλλά ΙΝΤΕΡΣΥΣ που πουλά τα Canon εδώ στην Ελλάδα.
Είναι λογικό λοιπόν να καλύπτει με εγγύση μόνο τα προϊόντα που αυτή εισάγει, πουλά και από τα οποία έχει κέρδος, γιατί δηλαδή να σου επισκευάσει εσένα την κάμερα που πήρες από την Γερμανία όταν δεν έχει βγάλει ούτε ένα λεπτό κέρδος από αυτή. Ακόμα και με την κάθε μαμά εταιρεία να επικοινωνήσεις θα σου πει στείλτο εκεί που το πήρες.
Και αυτό ισχύει λίγο πολύ σε όλες τις χώρες που δεν υπάρχει αυτούσια η αντιπροσωπεία.
Αν μετακομίσεις π.χ στην Γερμανία όπου υπάρχει π.χ GoPro Germany και όχι Παπαδόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ θα στην επισκευάσουν εκεί χωρίς πρόβλημα.
Υ.Γ
Γιάννη έπρεπε να ρωτήσεις τον GSMANIAC.