16-12-2010, 02:29
|
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
|
|
Απάντηση: ΚΑΜΕΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK
Γιάννη μου είπε ξεκάθαρα:Καλύπτω τις κάμερες με serial number εισαγωγής που έγιναν στην Ελλάδα .....Τώρα κατα πόσο δεν είναι σωστό ή παράνομο όταν πάει κάποιος που του χάλασε και την έφερε απο το εξωτερικό να δούμε αν τον καλύψει.......
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Παιδιά το έχω ξαναγράψει μιας και είμαι στο χώρο...
Εδώ στην Ελλάδα η διάθεση των προϊόντων γίνεται μέσω αντιπροσώπων, δεν υπάρχει π.χ CANON ΕΛΛΑΣ αλλά ΙΝΤΕΡΣΥΣ που πουλά τα Canon εδώ στην Ελλάδα.
Είναι λογικό λοιπόν να καλύπτει με εγγύση μόνο τα προϊόντα που αυτή εισάγει, πουλά και από τα οποία έχει κέρδος, γιατί δηλαδή να σου επισκευάσει εσένα την κάμερα που πήρες από την Γερμανία όταν δεν έχει βγάλει ούτε ένα λεπτό κέρδος από αυτή. Ακόμα και με την κάθε μαμά εταιρεία να επικοινωνήσεις θα σου πει στείλτο εκεί που το πήρες.
Και αυτό ισχύει λίγο πολύ σε όλες τις χώρες που δεν υπάρχει αυτούσια η αντιπροσωπεία.
Αν μετακομίσεις π.χ στην Γερμανία όπου υπάρχει π.χ GoPro Germany και όχι Παπαδόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ θα στην επισκευάσουν εκεί χωρίς πρόβλημα.
Υ.Γ
Γιάννη έπρεπε να ρωτήσεις τον GSMANIAC. 
|
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχω αλληλογραφία με τα κεντρικά της Contour στην Αμερική και εντός ολίγου θα σας έχω απάντηση επίσημη του κατασκευαστή σχετικά με την εγγύηση !!
|