16-12-2010, 08:45
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Εχθές άνοιξαν πολλά κεφάλια στην Αθήνα, ας πρόσεχε, ο κόσμος είναι οργισμένος και δεν μπορείς να κυκλοφορείς μέσα στον όχλο σαν απλός άνθρωπος όταν είσαι ένας από αυτούς που έφεραν το τόπο σε αυτή την κατάσταση.
Ας βγουν αύριο οι ομοιδεάτες του (πράσινοι και μπλε να καταδικάσουν) να προσέχουν γιατί έρχεται και η σειρά τους.
Είναι κρίμα πάντως να απεργούν οι δημοσιογράφοι και να μην καλύπτονται τέτοιες πορείες, πιστεύω ότι είναι στημένο.
Στο κέντρο σήμερα έγινε πόλεμος και η υπόλοιπη Ελλάδα δεν πήρε χαμπάρι..
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan
Κι εγώ είμαι κατά της βίας αλλά όταν τελειώνουν τα λόγια δεν υπάρχει άλλη διέξοδος παρα τα προϊόντα της αγανάκτησης. Αλλωστε κι αυτοί βία δεν ασκούν σε μάς; ....Είναι ξεδιάντροποι Νικόλα και είμαι απο αυτούς που εξαντλούν τα όρια της υπομονής...!
|
αντε βρε, να παρουμε ΟΛΟΙ τον νομο στα χερια μας!!! Να προπηλακιζουμε τον Χατζηδακη, τον Παγκαλο, τον Παπανδρεου, τον.....καθε πολιτικο.....να γινουμε φαρ ουεστ!!! Ωραίαααααααα!!! Μπραβο μας!!!
Κι επειτα......τι??? αντε κι επεσε ο Παπανδρεου, αντε και ηρθε ο Σαμαρας, ποσο θα διαρκεσει 2 μηνες? 3 μηνες? τι διαφορετικο θα κανει απο τον Παπανδρεου? τιποτα!!!! πεφτει κι αυτος! αντε και ηρθε μια οικουμενικη οπου δεν θα μπορεσει να μοιρασει δυό γαιδαρων αχυρα οπως και η προηγουμενη του 1989, παει κιαυτη και τελος ερχεται η Παπαρηγα και κανει ολη την Ελλαδα κολεκτιβα τυπου Σ.Ενωσης, και μετα απο 10 χρονια -αν κρατησει - θα εχουμε την μοιρα της Σ.Ενωσης που εγινε Ρωσσια, μονον που εμεις δεν εχουμε κανενα πετρελαιοπαραγωγο Καυκασο εδω κοντα να μας ξελασπωσει!!!!!
Ηθελα να ηξερα ποσο απο το προιον της αγανακτησης θα βγαζατε ολοι σας αν βλεπατε εναν 2μετρο κλεφτη - πολιτικο ¨η οχι δεν εχει σημασια - μεσα στο σπιτι σας!! διοτι ειναι ευκολη η παραγωγη αγανακτησης οταν εισαι μαζι με 50 άλλους εναντιον ενος ανθρωπακου, στο εναν με εναν να σας εβλεπα!!!!
|