View Single Post
Παλιό 16-12-2010, 09:43
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan Εμφάνιση μηνυμάτων
Κι εγώ είμαι κατά της βίας αλλά όταν τελειώνουν τα λόγια δεν υπάρχει άλλη διέξοδος παρα τα προϊόντα της αγανάκτησης. Αλλωστε κι αυτοί βία δεν ασκούν σε μάς; ....Είναι ξεδιάντροποι Νικόλα και είμαι απο αυτούς που εξαντλούν τα όρια της υπομονής...!
οταν καραγκιοζηδες καθοντε και εκμεταλλευοντε αυτα που χρονια τοσοι δημιουργουσαν για εμας ναι,αξιζει η βια,οταν τα χρεπια αυτα κοιταζουν μερα με την μερα πως να εισπραξουν ακομα περισσοτερα,ναι αξιζει η βια.
οταν αθλιοι ξεπουλανε την ελλαδα και τρωνε μεχρι και το μεδουλι,ναι αξιζει η βια.
κι αυτη ειναι η αρχη του κακου.η μαλλον,να το διορθωσω,του καλου,γιατι ναι,μπορει να μας εχει παρει η μπαλα ολους μας σχεδον,μπορει να χει παρει και την ελλαδα μας,ομως μαζι με μας,θα παρει κι αυτους.κι αυτοι θα πληρωσουν και για ολα τα σπασμενα που ξεκινησαν την δεκαετια του 80.οι εν ζωη.
ξερουν ομως να καθοντε πισω απο τα γραφεια τους,να δινουν ευθηνες σε χωρες του εξωτερικου και να πληρωνουμε εμεις.
επαναστατης?οχι,ομως μη με πειραξεις για να μην σε πειραξω,απλες,λιγες και ελληνικες κουβεντες.

Last edited by taksidiotis; 16-12-2010 at 09:45.
Reply With Quote