View Single Post
Παλιό 16-12-2010, 16:57
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ευρωπαϊκό BLACK χιούμορ

Λέει το σλόγκαν της γελοιογραφίας: All you can eat. Όχι καλοί μου Ευρωπαίοι… I CAN EAT IT ALL. Και εσάς μαζί.

Εσείς μας ταΐζατε τόσα χρόνια. Τώρα τι πάθατε? Επίσης δεν βλέπω πουθενά την Ιρλανδία … (γιατί είναι PIIGS). Γιατί, επειδή δεν είναι νότος? Να καταλάβω και εγώ τί παράγει το Βόρειο Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα? Και αν παράγει σωστά και πολλά, γιατί οι δείκτες της οικονομίας του είναι κατά πολύ χειρότεροι από τους δικούς μας? Γουτς – γουτς λοιπόν και πάμε την Κυριακή τίποτα Λαγκάδια και Καλάβρυτα για κανένα γουρουνόπουλο.

Καλάβρυτα – Καλάβρυτα τι ρέει καλά εκεί? (Καλά Βρυτα). Το αίμα των προγόνων μας ρέει από τους αλήτες τους Γερμανούς. Τι πάω και θυμάμαι και εγώ… μήπως έπρεπε να μην τους διώξουμε με την ΒΙΑ αλλά να τους παρακαλάγαμε να φύγουν από την χώρα? Μήπως ήμασταν λίγο απολίτιστοι στην συμπεριφορά μας, προς το πολιτισμένο γένος των ανθρώπων, που μας έδειξε το δάχτυλο της ‘Αφροδίτης της Μήλου’?

Μήπως πρέπει να πιστέψω το ‘μαζί τα φάγαμε’ του γουρουνοΠάγκαλου και να κάνω την πάπια αντί το γουρούνι?

Μπα το γουρούνι θα κάνω. Και θα πάω, σαν έκτος καβαλάρης της αποκαλύψεως, αχ καθηγητά μου, την Κυριακή την βολτούλα στην ΑρκαδοΑχαΐα με την με Γερμανικό δάνειο αγορασμένη Γερμανική μου μηχανή και θα φάω με Γερμανικά δανεικά, τα δικά μου Ελληνικά γουρουνόπουλα.

Στην υγεία της Μέρκελ… γουτς – γουτς.
Reply With Quote