View Single Post
Παλιό 16-12-2010, 18:21
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
λαθος, πολυ μεγαλο λαθος και με συγχωρείς!!!!!!!!! Η αυτοδικια ειναι μεθοδος των γοτθων και των Βησιγοτθων και για τους υπόλοιπους πολιτισμενους λαους ποινικα κολασιμη!! Χωρια που χανεις και τα 1000 δικια σου αν εχεις!!!
H αυτοδικία είναι φύση Γιώργο,

Απόσπασμα:
Αν οι φουρνοι, ειναι 20,000 σην Ελλαδα τα εμπορικα 500,000, οι ελευθεροι επαγγελματιες 100,000, τα κομμωτηρια 3000.........κ.λ.π. τοτε απο 200ε τον μηνα να βαζουν μαυρα στις τσεπες δεν σε φτανουν 10 οφφ σορ για να φτασεις τους Βουλγαρακηδες και τους Τσοχατζοπουλους!!!!!
Ανεβασα ενα rapidshare το ειδες? Εχω κι αλλα να ανεβασω με τις παραγωγηκοτητες π.χ. του καθε κρατους μελους οπως και με τα μισθολογια σε αυτα!! Να σου πω μοναχα οτι στην Γερμανια ο χαμηλοτερος νομιμος μισθος ειναι 1250ε μικτα!!!!!!
Σε πληροφορώ ότι η πλειονότητα όλων αυτών μέσα από περαιώσεις τα έχει πληρώσει, και αν ήταν έτσι δεν θα έκλειναν σήμερα ο ένας μετά τον άλλο ούτε θα χρώσταγαν στον ΟΑΕΕ και το ΙΚΑ τα μαλλιά της κεφαλής τους. Αυτά τα έκαναν μόνο όσοι ήταν κολλητοί αυτών που φανατικά υποστηρίζεις
Απόσπασμα:
Φιλε μου καλε, αυτο δεν προκειται να γινει ποτε απο εμενα!!!!!!
Τωρα αν θεωρεις/τε μια πορεια μεγεθους Ολυμπιακου Σταδιου (70000 κατα ΓΣΕΕ - 25000 κατα την αστυνομια) επιτυχημενη με τα τοσα που συμβαινουν τοτε....ασε το καλυτερα!!!!!!
Γιατί φοβάσαι αυτό που θα δεις ;;;;;; ένα καφέ θα σε κεράσω

Απόσπασμα:
Σταυρο στο ιδιωτικο τομεα αυτο δεν θα γινει ποτε οσο αυτος ειναι παραγωγικος!!!! Ο εργαζομενος που παραγει πληρωνεται. Βεβαια υπαρχουν κι εργοδοτες εξαιρεσεις, παντου υπαρχουν εξαιρεσεις, αλλα ο κανονας ειναι δουλευω-παραγω-η εταιρεια κονομαει-αμοιβομαι κι εγω!!! Τουλαχιστον αυτο ισχυει στην ναυτιλια οπου οι εταιρειες απο σημερα μοιραζουν δωρο Χριστουγεννων ανεπαφο ΚΑΙ μπονους παραγωγικοτητας σε ολους!!!! [/FONT]
Η εταιρεια που καλως εχοντων των πραγματων θα με φιλοξενησει το 2011 και ηταν αυτη που δουλευα πριν μετοικησω σε άλλη εδωσε ΣΗΜΕΡΑ (μετα την ψηφιση του ''κακου'' πολυνομοσχεδιου) το δωρο χριστουγεννων συν ενα μισθο μπονους και 7 ημερες εξτρα αδεια, σε μερες ¨η σε χρημα οπως το προτιμανε οι υπαλληλοι, και απο οτι εμαθα φιλε Σταυρο απο τα 25 ατομα μονον ενας το πηρε σε χρημα...οι άλλοι το επηραν σε μερες!!!
Εγώ χρειάζομαι ώρες για να σου γράψω για όσα συμβαίνουν σε σούπερ μαρκετ, αλυσίδες, για συμβάσεις που από κανονικό ωράριο μετατρέπονται σε ωρομισθίους με την απειλή της απόλυσης.
Έλα δίπλα μου να ρωτήσεις τα παιδιά που δουλεύουν σε 2 μεγάλες αλυσίδες ειδών τεχνολογίας.

Απόσπασμα:
Αν ημουν ο μονος τοτε εχθες θα επρεπε να ηταν 1-2,000,000 κοσμος στις πορειες (π.χ Γαλλια, Βελγιο) κι οχι ενα ολυμπιακο σταδιο σε αγωνα Ολυμπιακου-Παναθηναικου!! Ολοι οι υπολοιποι ειναι χαζοι και δεν βλεπουν? Δεν υφιστανται την μαυριλα???? Και μην μου πεις για τον καιρό διοτι οταν βρεχει φταιει ο καιρος οταν κανει λιακαδα προτιμησαν να πανε για καφε ¨η για μπανιο αν ειναι καλοκαιρι....ελεος!!
Όχι φίλε, καταρχήν πάσχουν από το σύνδρομο του κομ#####στή (μέχρι τώρα μόνο οι κομ#####στές πάνε σε πορείες ), επίσης πρέπει να δουλέψουν για να μην χάσουν την δουλειά τους και η Ξανθή θα ήθελε να κατεβεί αλλά δεν την παίρνει.....και τέλος ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ TOYΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
είτε οι γνωστοί άγνωστοι (βολικό γαι την εκάστοτε κυβέρνηση ε;; είτε τα ΜΑΤ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ αδιάκριτα όταν αρχίσουν οι φασαρίες.
Αλλά πρέπει να έρθεις για να τα δεις

Απόσπασμα:
για εσενα Σταυρο και στην κολαση θα παω αν με χρειαζεσαι εκει!!!!!

Ας πάμε σε μία έκθεση ΒΜW πρώτα να διαλέξεις ένα μηχανάκι της προκοπής μόλις βρεις δουλειά.

Last edited by frits; 16-12-2010 at 18:26.
Reply With Quote