Αρχική Δημοσίευση από Fuji
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρών οι κότες. Δε νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερη παροιμία στον Χατζηδάκη ... Δυστυχώς, τέτοιοι άνθρωποι που νιάζονται για το τομάρι τους, μόνον όταν αυτό κινδυνεύει, αρχίζουν και μαζεύονται. Σε ανθρώπους που έχουν χτίσει έναν τοίχο γύρω τους, και νομικά δεν μπορείς να τους κάνεις να ιδρώσουν, δυστυχώς, αυτός είναι ο δρόμος. Κι εγώ είμαι κατά της βίας, αλλά σε τέτοια περίπτωση, είναι μονόδρομος.
Ο Παπαδάκης λέει να αντιδράσουμε σαν Έλληνες. Αυτό ίσως θα είχε αποτέλεσμα, αν και αυτοί που καλούνται να πάρουν το μήνυμα είναι Έλληνες (με την ευρύτερη σημασία, κι όχι της καταγωγής μόνο). Κάποιος φίλος είπε να μην πληρώσουμε ΔΕΗ, νερό, ΟΤΕ κλπ. Αυτά όμως, αν δε τα πληρώσεις, κόβονται! Για μια ώρα κόβεται το ηλ. ρεύμα και τρελαίνεσαι, δεν έχεις θέρμανση, δεν έχεις φαγητό ... δε γίνονται αυτά.
Όσον αφορά το τυχόν βόλεμα, που ίσως βρήκαμε μερικοί με την ατιμωρησία, άρα μαζί τα τρώγαμε τρόπον τινά, δε ξέρω τι μπορεί να έχει φάει π.χ. η μάνα μου, χήρα γυναίκα με 400 ευρώ σύνταξη του συγχωρεμένου! Το πολύ - πολύ, να έφαγε καμμιά ντομάτα από τον κήπο της! Υπάρχουν μερίδες συνανθρώπων μας που πραγματικά, υποφέρουν! Σε πολλούς τομείς! Κι αυτά τα λαμόγια, είναι ταγμένα να τους προστατεύουν. Αυτό που έπαθε ο Χατζηδάκης, αξίζει σε σχεδόν σε όλους τους! Κι ο επόμενος που θα αναλάβει, θα ξέρει τι τον περιμένει.
Φωνή λαού, οργή Θεού!
|