View Single Post
Παλιό 17-12-2010, 09:41
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Προεπιλογή Απάντηση: Travel Enduro is Back on The Track!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε Κωστή μου, όπως το γράφω. Καλή η προσπάθεια των παιδιών, αλλά δεν τρελάθηκα. Να το κάνω λίγο καλύτερο… ως τώρα. Μπορεί όταν πάω να εφαρμόσω αυτά στο χώμα, να αλλάξω γνώμη. Μην ξεχνάς ότι γενικότερα δεν τρελαίνομαι για χώμα, αγωνιστική οδήγηση και τα συμπαρομαρτούντα.

Αυτά που ΕΓΩ έμαθα από το event, είναι ότι στο χώμα είσαι πάντα όρθιος, ότι αν φρενάρεις με συγκεκριμένο τρόπο δεν πέφτει το colossal on – off, ότι αν κατεβαίνεις μια χωμάτινη με κλίση 60%(!) δεν πατάς φρένο και όπου σε πάει… δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ένας άλλος με μεγαλύτερες γνώσεις επάνω στο θέμα, μπορεί να έπαιρνε περισσότερα, να βελτιώσει τακτικές του, φρεναρίσματα, ισορροπίες, στροφές κλπ.

Αλλά όπως προανέφερα, σε μένα τον αρχάριο δεν έδωσε πολλά. Δωρεάν ΟΚ. Με χρήματα, όχι. Επίσης δεν ξέρω για τα επόμενα στάδια, που πιθανόν θα μας καλέσουν, για να μας πουλήσουν πλέον.

Επίσης από την βόλτα στο βουνό… δεν έκανα κάτι, που δεν θα έκανα και μόνος μου. Ίσα – ίσα. Δεν μπορώ να πω ότι έμαθα ότι δεν θα πατήσω την κοτρώνα, ούτε δεν θα πέσω στο νεροφάγωμα. Ένα καλό ήταν ότι όταν είχα πόνους στο χέρι, στην διαδρομή επάνω στο βουνό, η ‘σκούπα’ τους έμεινε μαζί μου όσο χρειάστηκε και φέρθηκε άψογα. Το παιδί λέγεται Κώστας και ήταν γενικότερα πιο ήπιων τόνων από όλους τους υπόλοιπους εκπαιδευτές. Και κατά την γνώμη μου πιο αποτελεσματικός και ήρεμος.

Αλλά ας πουν την γνώμη τους και οι άλλοι, Σταύρος – Μάριος - Λουκάς.

Αγαπητε κανενας δεν ειπε οτι αν πας στο σχολειο θα γινεις οδηγαρας. Αν δεν το εξασκεις το αθλημα, δεν προκειται σε τιποτα να σου χρησιμευσει. Απλα μαθε να εχεις ανοιχτο μυαλο και να δεχεσαι και την παραμικρη πληροφορια που σου δινουν καποιοι αλλοι, που εχουν μια εμπειρια παραπανω απο εμας.

Εγω, αν και το σχολειο ηταν ευκολο για μενα και ισως δεν επρεπε να παω ξανα, μπορεσα να ξαναθυμηθω καποια πραγματα και να διορθωσω καποια αλλα που ή τα ειχα ξεχασει ή δεν τα εκανα ποτε σωστα.

Οτι μαθαινουμε ειναι καλο και ποτε δεν πρεπει να λεμε οτι κακως πηγα γιατι δεν θα μου χρησιμευσουν αυτα που εμαθα.

Και το θεμα δεν ειναι να εισαι ορθιος στο χωμα μονο. Ειναι και πολλα αλλα, που αν δεν τα κανεις συχνα, στην ασφαλτο δεν φαινονται. Οχι οτι δεν ειναι χρησιμα, αλλα δεν φαινονται.
Reply With Quote