17-12-2010, 10:10
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Travel Enduro is Back on The Track!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix
Αγαπητε κανενας δεν ειπε οτι αν πας στο σχολειο θα γινεις οδηγαρας. Αν δεν το εξασκεις το αθλημα, δεν προκειται σε τιποτα να σου χρησιμευσει. Απλα μαθε να εχεις ανοιχτο μυαλο και να δεχεσαι και την παραμικρη πληροφορια που σου δινουν καποιοι αλλοι, που εχουν μια εμπειρια παραπανω απο εμας.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix
Εγω, αν και το σχολειο ηταν ευκολο για μενα και ισως δεν επρεπε να παω ξανα, μπορεσα να ξαναθυμηθω καποια πραγματα και να διορθωσω καποια αλλα που ή τα ειχα ξεχασει ή δεν τα εκανα ποτε σωστα.
Οτι μαθαινουμε ειναι καλο και ποτε δεν πρεπει να λεμε οτι κακως πηγα γιατι δεν θα μου χρησιμευσουν αυτα που εμαθα.
Και το θεμα δεν ειναι να εισαι ορθιος στο χωμα μονο. Ειναι και πολλα αλλα, που αν δεν τα κανεις συχνα, στην ασφαλτο δεν φαινονται. Οχι οτι δεν ειναι χρησιμα, αλλα δεν φαινονται.
|
Γιατί μου τα γράφεις αυτά? Είδες κάπου, από όλο το thread, να έγραψα κάτι αντίθετο? Αν ναι, γράψε το σε παρακαλώ, μήπως δεν το διετύπωσα σωστά οπότε και τα άλλα μέλη δεν θα έχουν την σωστή πληροφόρηση ή δεν κατάλαβες καλά για να στο εξηγήσω.
|