View Single Post
Παλιό 17-12-2010, 21:08
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Εκπαιδευτική μοτο-εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία - Κυριακή 19 Δεκεμβρίου !!! Π

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων

Ετοιμαστείτε... ντυθείτε καλά... και φύγαμε...

Το ραντεβού μας είναι στα διόδια της Ελευσίνας την Κυριακή στις 07:30 το πρωί με αναχώρηση στις 8 ακριβώς γιατί έχουμε δρόμο μπροστά μας...

Πληρώνουμε και περιμένουμε δεξιά μετά τα διόδια !! Φροντίστε να έχετε γεμίσει όλοι βενζίνη γιατί η πρώτη μας στάση είναι στο Αρτεμίσιο !!

Δυστυχως:

1/ Δεν πρόλαβε να μου έρθει η κάμερα κράνους και μάλλον θα έχει έρθει η δικιά μου

2/ Το Παλαιό Μουσείο (όπου βρίσκεται η ψηφιοποίηση) λόγω πλημμύρας δεν είναι επισκέψιμο , οπότε θα αρκεστούμε σε επίσκεψη στο νέο Μουσείο ή/και τον Αρχαιολογικό χώρο.

Οι καιρικές συνθήκες φαίνονται καλές με λίγο "δροσούλα" , μερικές ψιχάλες ίσως και διαστήματα ηλιοφάνειας !! πού ‘ν τα ρεεεε???

Ηλιοφάνεια – ηλιοφάνεια (μούμπλε – μούμπλε)

Συμμετοχές:

1/ CPretenteriS (διπλός) ΈΕΕΕ??? Έτσι με σκοτώνεις

2/ ckk

3/ evan400f

4/ dimitrisb

5/ BMW 1150 RT

6/ Dent (διπλός)

7/

8/

9/

10/

11/

12/

13/

14/

15/

Καμιά συμμετοχή έκπληξη της τελευταίας στιγμής έχουμε
Επειδή η κάμερα θα έχει αφιχθεί Ελλάδα την περασμένη νύχτα και δεν θα ξέρω να την κουμαντάρω και εσύ ως pc freak + tech manager θα αναλάβεις να την στήσεις (set up) και να κάνεις ότι άλλες ρυθμίσεις χρειάζεται, όταν λέμε 7:30 στα διόδια, τήρησέ το, όχι όπως την περασμένη φορά. Προσέχουμε για να έχουμε.

Άντε καλά να περάσουμε.
Reply With Quote