Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ARGI
Ρε Γιώργο, σορρυ κιόλας, λυπάμε πολύ για τον πατέρα σου, αλλά πες μας και κανένα ευχάριστο θέμα... Μας έχεις "ψοφήσει" στα δυσάρεστα... Συνεργεία, τράπεζες, γιατρούς κ.α....
Τόσα ταξίδια μεγάλα έχεις κάνει... Εχεις γύρισει σχεδόν όλη την Ευρώπη, με τα εργαλεία σου.... Πες μας, καμιά περιγραφή, "σήκωσε" καμιά φώτο, να δούμε και εμείς...
Ολοι μας έχουμε προβλήματα....!!!!
Υ.π,
Και για να μην βγουν, ορισμένοι, και πουν ότι του την "βγαίνω άσχημα", του ανθρώπου, τον Γιώργο και την γυναίκα, τους ξέρω προσωπικά, και έχουμε φάει και πιεί μαζί.... Ο άνθρωπος έχει πολλές εμπείριες από ταξίδια... ¨Ολοι θα θέλαμε να τις ακούσουμε...
Γιώργιο και Κατερίνα να είστε πάντα καλά... Και μακριά από προβλήματα... Περαστικά και στον πατέρα σου....
Σας περιμένω πάλι Βόλο, για τα γνωστά..!!!!

|
αργυρη μου μου πανε ολα στραβα τελευταια και εχω ξεχασει τι παει αν πει βολτα.
για να καταλαβεις μεχρη και τον μεσαιο μου γιο εχω στο 401 με πνευμονια . τον τασο που ειχε κανει εγχηριση στον πνευμονα θημασε την ιστορια του...
ενω τον βγαλανε γιωτα 4 λογο της εγχηρισης θεωρισε αξιοματικος της μοναδας του οτι το εβγαλε για να λουφαρι και τον εστηλε ΕΝΟΠΛΟ σε φιλακιο με τα χιωνια στον αυλωνα με αποτελεμα να εχει παθει πνευμονια. και καταλαβενεις τι σημενη αυτο για εγχηρισμενο πνευμονα....
αμα παρω αναποδες να δεις τι θα γηνει... πιστευω να μην εχει επιπλοκες και μετα την μαχη που εδωσαν οι γιατροι να σωσουν το πνευμονη του να το χασει τωρα ... μετα δεν σου λεω τι θα γηνει.......