View Single Post
Παλιό 20-12-2010, 10:04
γιαγια αρκουδα Ο/Η γιαγια αρκουδα βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ν. φιλαδελφεια
Μoto: BMW K 1200 LT NEXUS 500 AX1 HONDA KABASAKI ZX636RR GSR600 SUZUKI
Προεπιλογή Απάντηση: Mugello Circuit 01-03 Ιουλ 2011

λοιπων για οσους πανε με μηχανες.
τι πρεπει να κανετε με την σειρα.
1) να κλισετε ξενοδοχειο απο τωρα γιατι μετα θα το πληροσετε ακριβα αυτο που θα βρητε. εγω απο οσα εχω μηνει και απο φιλουσ που εμηναν εκει και τουσ επισκευτηκα στο ξενοδοχειο τους εχω να προτηνο οσ καλυτερα σε σχεση τιμης και ποιοτητας αυτα.
http://www.booking.com/hotel/it/fle...05ae6913d34901a

http://www.booking.com/hotel/it/ale...05ae6913d34901a

εχω μεινη και στα δυο και ειναι καλα σε σχεση με αλλα που ειχα μηνει η μηνανε φιλοι μου.

αφου κλισετε ξενοδοχειο πρεπει να βγαλετε πρασινη καρτα απο την ασφαλιστηκη σας εταιρια η οποια ολεσ οι ασφαλιστικες την χοριγουν δορεαν.
στην συνεχεια πρεπει αν κλισετε καραβι ποτιμιστε με καμπινα να ειστε ξεκουραστοι την αλλη ημερα αξειζη το εξοδο τισ καμπινας γιατι την αλλι μερα θα ειστε κοματια και δεν θα μπορειτε να οδηγησετε . προτιμιστε αυτο που φευγει νοριτερα και φτανει νοριτερα στην αγκονα για να ειστε σε ιταλικο εδαφος νορις απο την αποψη οτι θα εχετε την ημερα μπροστα σας και αν εχει κακοκαιρια και δεν μπορειτε να ανοιξετε να μην σας βρη η νυχτα.

το καραβι πρεπει να φευγει πεμπτη μεσιμερι για να ειστε ιταλια παρασκευη μεσιμερι.
επισεισ ζητηστε απο τις εταιριες κινητησ τιλεφονιας να σας κανουν ροαμινκ καπος ετσι λεγετε να μπορειτε να επικηνονιτε απο ιταλια.

βριτε στον χαρτη πιο πανο που εχο βαλει το ξενοδοχειο που κλισατε και τιποστε τιν σελιδα να την διξετε για πλιροφοριεσ η να κατατοπιστητε εσεις.
περιτο να σας πο οτι εφοσον πατε προτη φορα και δεν ξερετε τον δρομο καλο ειναι να εχετε εναν χαρτη τησ ιταλιασ μαζι σας αν και δεν θα χριαστη .

2) το ταξιδη.

αφου παρετε τα απαρετητα ρουχα και εγραφα και εχετε την μοτο σας σε τελια κατασταση και ενα κιτ επισκευηα ελαστικων απαρετητα. πατε για πατρα.
πρεπει να ειστε τουλαχιστον μια ορα πριν για να παρετε καρτα επιβηβασης για εσας και την μοτο σας. οποτε εισιτηρια αδεια μηχανης πρασινη καρτα και καποιες φορες ζητανε ταυτοτητα . δεν υπαρχει προβλιμα αν ειν αι η παλια αρκη μην ειναι κομενη απο τον #### σας που καποτε τισ κοβανε.
με την καρτα επιβηβασης μπενετε στο καραβη και αφου σας πουνε που να βαλετε την μοτο σας περιμενετε καποιος απο εσας να της δεσουν . γιατι περνανε τα σκινια πανο απο την σελα η τα πλαστικα και μπορει να σας τισ γρατσουνισουν. απετηστε να βαλουν κατι οπου ακουμπισει πανι κατα προτιμηση εχουν παλια σεντονια αλλα κανουν το κοροιδο. βεβαια σχετικα ειναι γνοστε οι περισοτεροι και ξερουν να δενουν αλλα για τον φοβο των ιουδεων που λενε να μινη πισο καποιος .
το ταξιδη ειναι 22 ωρες οποτε χαλαροστε.....
φτανοντας στην αγκονα κανετε δεξια στο λιμανη και κατευθηνεστε προς autostrata-bologna δηλαδη προσ αυτοκινιτοδρομο με κατευθηνση την μπολονια. θα κανετε μια διαδρομη σε επαρχιακο δρομο περιπου 20 χιλ αλλα εχει ταμπελεσ που γραφουν autostrata bologna και δεν θα εχετε προβλιμα. στα διοδια θα πρεπει να πατε στο τερμα δεξιο διαδρομο και στην εισοδο του διαδρομμου εχει φοτοκιταρα . δεν πρεπει αν μπιτε μουλουκι γιατι θα μπλοκαρι και θα ταλεποριθητε μεχρι να ερθει ο υπευθηνοσ να σας ξεμπλοκαρει. σιμιοτεων οτι στην ιταλια δεν μιλανε αγγλικα οι περισοτεροι οποτε την κατσατε την βαρκα
Reply With Quote