21-12-2010, 16:31
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: BMW F800GS,
Yamaha WR250R
|
|
Απάντηση: Κρήτη: ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (Μια συμπαραγωγή από Markas και yns)
Το πράγμα πάντως σοβαρεύει! Η ώρα 10:15, το χιόνι πέφτει πλέον πυκνό και υπάρχει ανησυχία σε όλα τα μέλη της αποστολής. Μα ξάφνου, να, μια αχνή αχτίδα φωτός στο βάθος προς νότο… Και τι είναι αυτό εκεί αριστερά; Φαίνεται το γαλάζιο του ουρανού;
Μέχρι και ο ήλιος αχνοφάνηκε για μια στιγμή μόνο αλλά εξαφανίστηκε πάλι. Ο καιρός θα ανταποκριθεί στις προβλέψεις; Αξίζει να προσπαθήσουν να πάνε προς τα νότια πάλι; Γίνεται μια μίνι σύσκεψη όπου παρατίθενται όλα τα επιχειρήματα…
Η Extreme το απολαμβάνει εμφανώς: Παιδιά είναι πολύ ωραία εδώ, δεν έχω πάει άλλη φορά με μηχανή σε τόσο χιόνι. Νίκο, το αποφάσισα, θα πάρω δίπλωμα και μηχανή δική μου!
Διπλός, φτύνοντας αποφάγια όντας μπουκωμένος όσο μιλούσε: Ο δρόμος προς Γέργερη είναι αδιάβατος σε αυτήν την κατάσταση αλλά από Αγία Βαρβάρα προς Μεσσαρά περνάνε συνεχώς αμάξια, θα παλεύεται ίσως.
Θαρραλέος: Από εδώ κάτω (σημ:Γέργερη εννοεί) δεν τη βγάζουμε καθαρή και είμαι ακόμα στην ακμή της ηλικίας μου. Αν πάμε από τον άλλο δρόμο προς ε… (από μέσα του:Ηράκλειο, πες το, μπορείς, δείξε την πυγμή σου!) …ε… κάποιον άλλο δρόμο, ίσως είναι καλύτερα…
Α, η κατάσταση φαίνεται αρκετά σοβαρή! Ο Θαρραλέος έχει λακίσει, ο Διπλός πεινάει ακόμα και δείχνει ικανός να ενδώσει σε πρόταση επιστροφής αρκεί να περιλαμβάνει φαγητό ενώ και η Extreme ακόμα θεωρεί πως ήταν μια ωραία (μικρή) βόλτα που όμως όπως όλα τα καλά έφτασε στο τέλος της.
Το τέλος...
|