22-12-2010, 13:02
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10
|
|
Απάντηση: GoPro Camera καταγραφής HD Video - Αδιάβροχη !!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk
Βαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου. Δεν το κουβεντιάζω πως ότι πληρώνεις, παίρνεις. Θα έπαιρνα αβλεπί αυτήν που συνιστάς, το έχω παρακολουθήσει το thread,αλλά είναι πολλά τα λεφτά γιέ μου, όταν ήδη έχω μια handycam για να παίρνει η Ειρήνη, μία Olympus αδιάβροχη στα 15μέτρα (με αυτήν στερεωμένη στην βάση του GPS πήρα τα στιγμιότυπα από την ημέρα που σε βρήκαμε στο Σούνιο, αλλά και τον Άγιο Μερκούριο), μία βυθού και ένα κινητό με σχετικά καλή ανάλυση (κάλυψε την τελευταία εκδρομή στην Ολυμπία) (μήπως κάνω πολλές εκδρομές?) . Όλα αυτά δεν με κάλυπταν στο θέμα κράνος και για αυτό πήρα την MD. Αν λειτουργήσει η τοποθέτησή της στο κράνος, όπως το σκέφτομαι και είναι κάτι αξιόλογο για το forum, θα το δημοσιεύσω. Αν πάλι όχι, έχασα €8.
Και το forum το αντίπαλο δέος του CPS. 
Όπως πολύ καλά είπες, τα τεχνικά της χαρακτηριστικά είναι πολύ φτωχά σε σχέση με τις άλλες. Το value for money όμως είναι ελάχιστο. Μην ξεχνάς ότι εσένα δεν σε καλύπτει, διότι είσαι παλιός χρήστης – ήδη την είχες και ξέρεις και τις λεπτομέρειές της ακόμη – και σίγουρα θα σε ικανοποιεί τώρα κάτι καλύτερο. Εγώ όμως τώρα μπαίνω στο σπορ και συνηθίζω να μπαίνω με κάτι φτηνό, το μαθαίνω καλά και τότε δημιουργώ τις τελικές μου ανάγκες, που όπως και με εσένα βγαίνουν μέσα από την γνώση πλέον του πράγματος.
Και πάλι σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αποτελέσματα θα δεις ελπίζω άμεσα. 
|
Χρήστο τι να πώ πάω πάσο!!!
Οσο για το αντιπαλο δεός που αναφέρεις μέχρι στιγμής τα πας καλά με τις πολλές εκδρομές που κάνεις αλλά δεν φτάνει μονο αυτό, πρέπει να πιάνεις τουλάχιστον 40-50 ποστ κάθε ημέρα!!!
|