Απάντηση: ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΑΞΙ!!!
Θα συμφωνήσω ότι οι νεώτεροι είναι σαφώς καλύτεροι από τους παλαιότερους - όμως το σύνολο δεν είναι τέτοιο ώστε να με κάνει να αναθεωρήσω τη γνώμη μου.
Γείτονα (και σύνγαυρε θέλω να πιστεύω) PortoLeone, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι το συντριπτικό σύνολο των συναδέλφων σου. Αν θες να μη "σας" (σας σε εισαγωγικά γιατί μιλάω για το σύνολο όχι προσωπικά) κράζουν φροντίστε μεταξύ σας να διώξετε αυτή τη πατσαβουρόμαζα από το σύνολο σας.
Ας πούμε λοιπόν ότι ξαφνικά (ή με μια αργή διαδικασία) οι ταρίφες γίνονται ευγενικοί άνθρωποι σε καθαρά οχήματα στο ΣΥΝΟΛΟ τους. Ότι θα σταματήσουν τις διπλοταρίφες (χαχαχα λέμε τώρα) και τις τριπλοταρίφες, ότι οι κλέφτες θα εξοστρακιστούν (είτε οι απ'ευθείας κλέφτες, είτε με μηχανικά τρικ κλέφτες, είτε απλά οι εκμεταλευτές της άγνοιας του πελάτη τους).
Ακόμα και αν γίνει όλο αυτό αμφιβάλλω ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα ποτέ (γράφω στο β πρόσωπο αλλά δεν τα λέω για σένα προσωπικά εκτός αν δεις ότι σε αφορούν):
- ότι ξαφνικά θα προσέχεις που σταματάς και ΔΕΝ θα σταματάς (ωωω τι είπα τώρα, αυτά δεν γίνονται) να πάρεις πελάτη (ή και να... ρωτήσεις πελάτη) αν αυτό το σταμάτημα φέρει πρόβλημα στην υπόλοιπη κίνηση
- ότι ξαφνικά δεν θα διαλέγεις κανείς ποιον θα πάρει αλλά εφόσον είναι ελεύθερος (που ΘΑ είσαι ελεύθερος ΠΑΝΤΑ όταν δεν έχεις πελάτη ή όταν δεν κάνεις διάλειμα) θα σταματάς ΠΑΝΤΑ και θα πηγαίνεις ΕΚΕΙ που θα του πει ο πελάτης (ούτε "περίπου εκεί", ούτε "αν σου κάνει")
- ότι ξαφνικά θα πληρώνεις την φορολογία που πληρώνω εγώ σε αναλογία με το εισόδημα σου (εδώ δεν φταις εσύ αλλά τα... κεκτιμένα σας μη βράσω)
...όσο για το αν θα κάνω ότο στοπ, χωρίς παρεξήγηση αλλά μεγάλη ιδέα έχεις για το... λειτούργημα (μόνο έτσι δεν μου το έβγαλες).
Νομίζεις δεν υπάρχει... Αθήνα όταν γίνεται απεργία κιτρίνων; Κάθε άλλο! Είναι μια ΠΟΛΥ καλύτερη Αθήνα. Ακόμα και με τα αυξημένα αυτοκίνητα (λόγω μη ταξί), πάλι η κίνηση είναι ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ καλύτερη, γιατί ο καθένας θα πάει από το Α στο Β και θα σταματήσει εκεί. Δεν θα κυκλοφορεί ΟΛΗ μέρα και με 1000 στάσεις όπου να' ναι ότι να έχει πίσω του κλπ.
Επίσης δεν καταλαβαίνω... δεν υπάρχουν λεωφορεία; Δεν υπάρχει μετρό; Ηλεκτρικός; Τρόλεϊ; Τραμ;
...και τελικά το ότο στοπ το προτιμώ - προτιμώ και τα πόδια αν μπορώ.
Δυστυχώς το πράγμα με την "κίτρινη φυλή" (ακόμα και νεαρό ταξιτζή έχω ακούσει να την αποκαλεί έτσι) δεν αλλάζει έτσι απλά και στο κάτω κάτω ΠΡΩΤΑ θα αλλάξει η κίτρινη φυλή το τι είναι ΚΑΙ ΜΕΤΑ εμείς την γνώμη μας για αυτή (δεν γίνεται ανάποδα ε).
|