View Single Post
Παλιό 23-12-2010, 10:32
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: ΚΑΜΕΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν έχω τίποτα με τον φίλο Γιάννη που προσπαθεί να κάνει μια ομαδική και μπράβο του φυσικα!

Απλά σχολίασα την προτίμηση του φίλου kostasx για ένα προφανή λόγο! Ο kostasx σχολίασε πως δεν θέλει πλέον να προβει στην αγορά της Contour για κάποιο συγκεκριμένο λόγο και θα επιλέξει να αγοράσει την GOPRO. Δεν βλέπω το λόγω να μην παραθέσω το σχολιο του υποστηρίζοντας την επιλογή του! Στο κάτω κάτω μπορεί και άλλοι εδω μέσα να θέλανε κάτι παρόμοιο απο την καμερα τους και να τους βοήθησε το σχόλιο! Δηλαδή επειδή δεν βοηθάει την υποτιθέμενη ομαδική δεν πρέπει να σχολιάσουμε;

Και επιτέλους ας κάνουμε κριτική σχολίων εκεί που πρέπει όπως πχ κάποιες αγγελίες που κάποιο αρνητικό σχόλιο έχει άμεση επίπτωση στον πωλητή!
Το συγκεκριμένο ποστ δεν είναι ουτε καν ακόμα στις ομαδικές!!! Το αν θα πρέπει να ακούγονται θετικά και αρνητικά τών εκάστοτε προιόντων είναι πάντα προς όφελος των ενδιαφερόμενων αγοραστών και μόνο!
Επειδή μιλάμε πάντα για τις 2 κορυφαίες κάμερες του είδους
η σύγκριση είναι αναπόφευκτη τη στιγμή που μπορούν να δουν και να συγκρίνουν τα υπερ και τα κατα της μιας και της άλλης!

ΥΓ. Ελπίζω για άλλη μια φορά "κάποιοι" να μην παρανοήσουν πάλι την κίνηση μου αυτή να υποστηρίξω το εν λόγω προιόν σαν να έχω κάποιο όφελος ή κάποια βλέψη για οτιδήποτε!
Προφανώς δεν κατάλαβες τι είπα.. ταπεινά... και χωρίς να είναι βέβαιο ότι έχω δίκιο!!

Η επιλογή σε αυτό το thread ΕΧΕΙ ΗΔΗ γίνει!!! Τόσο απλά... Ελπίζω να έγινα αντιληπτός και να μην το παρεξηγήσεις πάλι...
Reply With Quote