23-12-2010, 12:25
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10
|
|
Απάντηση: ΚΑΜΕΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
Προφανώς δεν κατάλαβες τι είπα.. ταπεινά... και χωρίς να είναι βέβαιο ότι έχω δίκιο!!
Η επιλογή σε αυτό το thread ΕΧΕΙ ΗΔΗ γίνει!!! Τόσο απλά... Ελπίζω να έγινα αντιληπτός και να μην το παρεξηγήσεις πάλι... 
|
Φυσικά δεν σε παρεξήγησα Κωστή! Ειναι γνωστή η εκτιμηση μου πιστεύω προς το πρόσωπο σου και ότι λέω το λέω πάντα επειδή θεωρώ τον εαυτό μου φίλο σου!
Εγώ δηλαδή τι έπρεπε να κάνω όταν στην αγγελία μου με τα xenon είδα την απάντηση σου οτι χωρίς παρεξήγηση Βαγγελάκη αλλά 8000Κ είναι δύσκολο να τα προτιμήσει κανείς και ακόμη συνεχίζουν να το κάνουν και άλλοι; Forum είναι τέλος πάντων και πιστεύω οτι πάνω απο όλα πρέπει υπάρχει ελευθερία και πληθώρα λόγου και απόψεων, γιατί αυτό είναι τελικά που ψάχνουν οι περισσότεροι χρήστες εδώ μέσα! Οσο περισσότερες γνώμες και εμπειρίες απο κατόχους τόσο το καλύτερο!
Επρεπε να με κάποιο τρόπο να εξηγήσω πως η απαντηση μου κάθε άλλο παρά υπερβολική ήταν! Δεν πήρα την πρωτοβουλία να πω την αποψη μου για την αντίπαλη camera, σχολίασα μόνο την επιλογή του kostasx το να επιλέξει τελικά την GOPRO αντι για την contour! Και εξηγώ και πάλι το thread ακόμα είναι στην κατηγορία εξοπλισμός αναβάτη και όχι σε κάποια απο τις ομαδικές! Αν απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σχετικά με το thread αλλά με μια αντίπαλη camera αυτό θα το κρίνουν οι υπεύθυνοι! Αν ήθελες να σχολιάσεις κάποιον θα έπρεπε να το είχες κάνει με τον kostasx και ας του έλεγες οτι κακώς εξηγησε το λόγο που δεν θα προβεί πλεόν στην αγορά της Contour και θα πάει προς την GOPRO γιατί αυτό θα ήταν κακό για το παρόν thread!
Και πάλι τονίζω Κώστα πως είσαι φίλος και απλά σου εξηγώ το τι με πείραξε και τίποτα άλλο!
Και τέλος προς τον φίλο Γιάννη ελπίζω να δείξει κατανόηση προς τους συνήθεις υπόπτους σπαμολογίας!
Φιλικά evanslam!
Από μένα τελος το spam εδώ!!!
|