23-12-2010, 13:11
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10
|
|
Απάντηση: ΚΑΜΕΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK
Βαγγέλη δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης,όλοι την άποψη μας λέμε.Εγώ σε αυτή την μεγάλη και όμορφη παρέα που έφτιαξαν οι αφοι Δουρίδα απλά προσπαθώ αν βάλω ένα λιθαράκι βοήθειας χωρίς κανένα προσωπικό όφελος,αλλά μόνο από εκτίμηση σε αυτά τα δύο παιδιά(που τρέχουν ακατάπαυστα)και τα υπόλοιπα μέλη του forum που τα θεωρώ όλα φίλους μου.... 
|
Νασαι καλά Γιάννη το ξέρω πως δεν θα υπήρχε θέμα παρεξήγησης απο μέρους σου! Μια και μόνο φορά που συναντηθηκαμε απο κοντα αλλά και η συνολική σου συμμετοχή στο forum όπως την έχω παρακολουθήσει εγώ, μου αρκεί για να καταλάβω πως είσαι απο τα cool ατομα που σίγουρα συμβάλουν σε αυτό το forum!
Μιας και το ανέφερες για τους αδερφούς Δουρίδα τι να πούμε, παρα μόνο ότι έχουν καταφέρει να φτιάξουν έναν εκπληκτίκό και απόλυτα ενδιαφέρον forum που καταφέρνει να μας κρατα κολήμμένους όλους σε μια οθόνη όταν δεν καβαλάμε τα GS μας και μη! Οσο για την αφιλοκερδή προσπάθεια τους ειδικά σε ομαδικές είναι ανεκτιμητη πιστεύω και το έχω διαπιστώσει αυτοπροσώπως!
Τώρα όσο για την "κουβέντα" μας με τον φίλο Κωστή απλά απο όσο έχω καταλάβει και το λέω πάλι δημόσια και όχι απο πίσω είναι ένα προπαντως καλό παίδι και αγαθό αλλά μερικές φορές είναι ακόμα παιδί και καμιά φορα ίσως λίγο παρορμητικός! Θα συνεχίσω να τον πειράζω και πιστευω και εκείνος γιατί τουλάχιστόν μας κάνει και ξεφευγουμε απο την καθημερινότητα μας όλο αυτό το "παρεάκι".
|