View Single Post
Παλιό 27-12-2010, 22:42
Gazi Ο/Η Gazi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Χανιά
Προεπιλογή Απάντηση: Λουκέτο στα πρατήρια που κλέβουν

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Strats Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυστυχώς πολλοί από μας δεν προβαίνουμε σε καταγγελία όταν διαπιστώσουμε την κλοπή, συνήθως γιατί δεν έχουμε το χρόνο για τα διαδικαστικά. Και ένα ς απ’ αυτούς δυστυχώς έγινα κι εγώ.

Εδώ και χρόνια, στο κοντινό στο σπίτι μου βενζινάδικο, βάζω βενζίνα (μηχανή – αυτοκίνητο), πλυσίματα, έχω βάλει πετρέλαιο θέρμανσης στο σπίτι μου, κλπ, κλπ.. Τις προάλλες, ερχόμενος από εκδρομή στη βόρεια Εύβοια, μου έδειχνε ο δείκτης ότι είχα άλλα 30km, δηλαδή είχε μέσα άλλα 2 lt. Γεμίζω λοιπόν και διαπιστώνω ότι με χρεώνουν 34,6lt!!! Εξηγώ λοιπόν στον βενζινά ότι το ρεζερβουάρ χωράει αυστηρά 33lt οπότε είναι φύση αδύνατο να έχει βάλει 34,6lt (χώρια που είχε άλλα 2lt μέσα) κι εκείνος προσπαθούσε να με πείσει ότι χωράει 35lt.

Δεν είχα χρόνο να καλέσω τις αρχές, οπότε περιορίζομαι στο να μην ξαναπατήσω στο συγκεκριμένο βενζινάδικο αλλά… ποιος ξέρει πόσο μεγάλο είναι το ποσοστό επί του συνόλου των βενζινάδικων που κάνουν εκ συστήματος αυτή την κλοπή! Ντροπή!
Μεγάλο λάθος φιλαράκο...Στη θέση σου,θα του ζήταγα την απόδειξη επιτόπου,θα καλούσα την αστυνομία και επιτόπου και πάλι την αρμόδια ελεγκτική αρχή....Γιατί πολύ αέρα εχουν πάρει...Αντε μην αρχίσω...
Reply With Quote